Thursday, 28 February 2013

Doakan BK

Assalamualaikum

Wah.. tajuk macam ada buat salah je kan. BK nak bagitau buat sementara BK tak boleh nak update, tak boleh nak bagi komitmen untuk berblog buat sementara waktu lagi-lagi sedang menghitung hari keberangkatan dua insan yang BK sayang. Bukan BK tak nak join semua, tak nak BW cuma selepas keberangkatan  mereka, BK banyak komitmen nak buat. Insyallah BK akan kembali semula tapi tak ada la sampai sebulan. Doakan BK dapat melakukan komitmen dengan baik, sempurna dan lancar. Maafkan BK andai selama BK kenal semua kawan-kawan ada yang membuatkan hati terguris ke. Siapa-siapa ada yang tak puas hati ngn BK bagitau tau. BK tak marah pon =)


Redup wajahmu menguatkan hati BK lagi


Insyallah jika BK berkesempatan berBW, BK akan cuba tapi BK akan mendahulukan komitmen BK yer. Andai ada apa-apa pertanyaan boleh tinggal dalam cbox, msg atau email BK. Waallahualam =)



Doakn BK

26 comments

28 February 2013 at 13:54

Kakak doakan Iman ek...In Shaa Allah...segalanya dipermudahkan...

28 February 2013 at 13:56

cik wana dtg singgah ...semoga urusan cik BK berjalan dengan jayanya :)

28 February 2013 at 14:01

semoga dipermudahkan segalanya

28 February 2013 at 14:08

semoga ALLAH permudahkan segala urusan BK...

salam kenal...=)

28 February 2013 at 14:56

assalamualaikum BK...semoga dipermudahkan semuanya...;)

28 February 2013 at 15:00

semoga dipermudahkan oleh-Nya... amin...

28 February 2013 at 15:25

buat mana perlu dulu ya..

28 February 2013 at 15:33

take your time :)

28 February 2013 at 15:54

Rasa macam dah komen.... BK tak baca lagi kot....
BK OKje dah dapat cup cake tu terima kasih eh...come sangat!

28 February 2013 at 15:54

Rasa macam dah komen.... BK tak baca lagi kot....
BK OKje dah dapat cup cake tu terima kasih eh...come sangat!

28 February 2013 at 16:32

in shaa Allah..semoga semuanya berjalan dengan lancar ye..=)

28 February 2013 at 17:28

xpe BK..perkara [enting perlu didahulukan

28 February 2013 at 18:28

insyaallah... :)

28 February 2013 at 19:28

insyaAllah iman..selagi kita setia mengingati Allah..maka selagi itu pertolonganNYA bersama kita..

28 February 2013 at 19:54

yepp, i'm always pray 4 u n waiting.. hehe laksanakan komitmen sebaik mungkin ye, dun wory, u can do it ;D

28 February 2013 at 20:08

hope semuanya berjalan lancar. kami doakan utk BK :)

28 February 2013 at 21:34

Lissa doakan segalanya di permudahkan., ^^

1 March 2013 at 00:39

xpe BK, fokus pd komitmen dlu..kami tunggu :D

1 March 2013 at 18:37

Pentingkan mana yg penting dahulu. .

2 March 2013 at 02:20

semoga semua nya di permudahkan ek :)

2 March 2013 at 08:33

salam iman.....
pekabar di pagi ini..?

2 March 2013 at 15:29

Semoga dipermudahkan segalanya.

2 March 2013 at 17:57

semoga kerja semua dapat dipermudahkan...In SYa ALLAH..:)

4 March 2013 at 01:14

moga semuanya dipermudahkan.. :-)

btw, thanks tau sbb rajin sggah blog akak "-)

4 March 2013 at 13:25

seribupilihan doakan iman jugak..:-)

semoga dipermudahkan segala urusan..:-)

5 March 2013 at 13:16

salam nurul...
TA singgah melawat walau tak de entry baru...doa tetap di kirimkan

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Design by !Aini Zakaria |All right reserved for Village Gurl ©