Wednesday, 13 February 2013

Big Giveaway by Cikgu Fizi, Fizgraphic, EmasPutih, Duniashida & AimanCool

Assalamualaikum

Dahsyat la pagi-pagi bukak lappy ada plak Big GA, BK rasa macam dah YES la plak. Ok BK rasa mungkin ni GA paling osem cz ada Cikgu Fizi menjadikan sponsor. Ops!cepat2 kira dari sekarang cz GA ni sempena ulangtahun Cikgu Fizi yang ke???????Tettttttttttt.... biarlah rahsia kerana BK sendiri pon xtau. Jom2 join sini.


klik banner

Macam biasa kite smua dikehendaki mengikut syarat2 yang telah diberikan. Iman rasa objektif GA ni mungkin kita sambil2 tu nak mengenal para2 newbie kot betoi tak Cikgu Fizi? Iman ada gak usha2 cikgu fizi dalam sorang blogger tu waktu majlis denaihati.com. `Merisik` je kot2 lepas ni ehem2...cewah main2 je.


p/s: alfatihah kepada arwah bro jejai

18 comments

13 February 2013 at 10:19

wah, GA besar.. kene join nie.. hehe.. :D

13 February 2013 at 10:26

tag awak , hihi

13 February 2013 at 11:39

gud luck=)

13 February 2013 at 12:06

gud luck.. :)

13 February 2013 at 12:51

tudiaa..banner pon sakan naa...
mmg mcm betul2 ada sale..=D

goodluck sis..=)

13 February 2013 at 16:00

Good luck :) Go green, yeah!! XD http://sheisdibaa.blogspot.com/2013/02/big-giveaway-by-cikgu-fizi-fizgraphic.html

14 February 2013 at 12:10

good luck..hi kak MV dr segmen sama

14 February 2013 at 12:10

good luck..hi kak MV dr segmen sama

17 February 2013 at 21:48

Salam..gud luck ya.. saya pon join segmen ni jugak :) http://mawardiyunus.blogspot.com/2013/02/big-giveaway-by-cikgu-fizi-fizgraphic.html

18 February 2013 at 11:04

gud luck BK...nick dari segmen sama...n sukacita follow BK...:)

http://fatihahfazlin333.blogspot.com/2013/02/big-giveaway-by-cikgu-fizi-fizgraphic.html

27 February 2013 at 01:27


Hai hai , Dri segmen sama .

http://nurhidayah-azami.blogspot.com/2013/02/big-giveaway-by-cikgu-fizi-fizgraphic.html

27 February 2013 at 02:07

datang dari segmen yang sama..good luck BK

http://miszrockers.blogspot.com/2013/02/big-giveaway-by-cikgu-fizi-fizgraphic.html

27 February 2013 at 08:23

datang dari segmen yang sama :)

http://www.farahshahirah.com/2013/02/big-giveaway-by-cikgu-fizi-fizgraphic.html

27 February 2013 at 11:29

dari segmen yang sama . :)

http://www.cikfie.com/2013/02/big-giveaway-by-cikgu-fizi-fizgraphic.html

27 February 2013 at 16:16

Salam dear..dr segmen yang sama..bw here..Good luck eyh! ^____^

http://seneoritabaharin.blogspot.com/2013/02/big-giveaway-by-cikgu-fizi-fizgraphic.html

27 February 2013 at 21:09

Saya percayakan Vaseline untuk mempersiapkan diri saya untuk apa jua cabaran kerana...:

28 February 2013 at 05:08

from same GA..bw + follow..gudluck =)

http://aennpunyerbelog.blogspot.com/2013/02/big-giveaway-by-cikgu-fizi-fizgraphic.html

1 March 2013 at 00:24

datang dr segmen yg sama..
http://nazwww.blogspot.com/2013/02/big-giveaway-by-cikgu-fizi-fizgraphic.html

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Design by !Aini Zakaria |All right reserved for Village Gurl ©