Friday, 22 February 2013

(Blog) Mari masuk henfon PCL

Assalamualaikum

Pagi jumaat sepatutunya BK kena la masukkan tazkirah tapi mukadimah BK nak join PCL punyer fon. Jika dapat masuk bangga la BK nak memenuhkan GB nset PCL ni. Ops PCL suke BW gune fon katanya, tapi BK punyer nset murah tak ley nak berinternet...harap maklum je la. Jom serbu sini.


klik banner

14 comments

22 February 2013 at 09:30

mcm menarik jerk ^^

22 February 2013 at 09:51

wow..memang menarik nie..:-)

22 February 2013 at 11:16

boleh on dimana2 ni bila di phone..lebih update..lebih ranggi gitu.. :)hp kita pun tak canggih juga lorr..

22 February 2013 at 11:46

thanks BK, gud support.

22 February 2013 at 12:11

baru je pegi blog pcl tadi, good luck awak,hehe

22 February 2013 at 12:58

wah, menarik. :D

22 February 2013 at 14:47

tak sempat join lah BK

22 February 2013 at 17:47

good luck

22 February 2013 at 18:26

nak g tgk laa..apa benda tu..good luck,..salam kenal

22 February 2013 at 21:02

sekarang jugak ke blog pcl:)

22 February 2013 at 22:57

Okje suka time reply komen pakai hp...

23 February 2013 at 11:11

menarik..fon saya pon murh jugak..uhuk..

buku andai Rasulullah bersama kita eh..beli kat kedai buku...:)
BEST sangat

24 February 2013 at 16:13

pcl ni memanglah..dia tu suka blogging di mana saja..., mamaD ja kureng sikit tp kekadag kami blogging sesama...thnks for support him.

26 February 2013 at 02:56

goodluck BK..ct pon join..hihihi

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Design by !Aini Zakaria |All right reserved for Village Gurl ©