Sunday, 17 February 2013

Segmen: Aswan Azmy Mencari Bloglist March 2013

Assalamualaikum

Sebelum ciap2 nak g kuliah dhuha nak join segmen budak civil ni. Macam bese la weekend coming so memringankan tangan la join macam-macam.


klik banner

Yang anda semua kena tahu, si dia ni stdy kat UTHM. Dulu BK meme target nak msuk UTHM tapi tak ada rezeki laz2 abg BK dapat smbg sne. By d way goodluck in ur stdy frenz.

11 comments

17 February 2013 at 10:43

selamat bersegmen..yeahh!

17 February 2013 at 11:37

jangan putus asa iman..apply lagi uthm tu..selamat bersegmen ea..

17 February 2013 at 11:37

selamat bersegmen....UTHM dekat ngan kg. CiM huhuhuhu.....

17 February 2013 at 17:17

good luck!^^

18 February 2013 at 00:54

Selamat bersegmen Iman..

18 February 2013 at 10:17

selamat bersegmen iman..

18 February 2013 at 12:05

rajin betei budak ni,sempat lagi dia bersegmen bagai ye?hehehe

eh bagus tau kalau tersenarai dalam bloglist orang :)

19 February 2013 at 07:33

Nampaknya semua entri segmen je BK...hehe... tak tau nak komen apa... nak join kurang rajin hehe..Bye BKKKK

19 February 2013 at 11:16

slmt bersegmen yer

20 February 2013 at 01:52

selamat bersegmen BK....bertambah follower kamu nti :D

20 February 2013 at 13:43

selamat bersegmen

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Design by !Aini Zakaria |All right reserved for Village Gurl ©