Sunday, 24 February 2013

Hard Rock Cafe Bandung... Terima Kasih

Assalamualaikum

Ingat tak beberapa haru lepas BK ada dapat baju i LIKE Navy dari someone? Tapi BK tak bagitau lagi kan siapa insan yang bagi kan? Rahsia dulu sekarang BK nak review hadiah dari seorang kawan jawa ni Wak Gelas jawa mali ma. BK tak malu pon kadang-kadang speaking jowo dengan Wak. Tapi ada ayat-ayat yang BK sendirik pon tak paham. Jangan tak tahu yer BK anak dan keturunan jawa tau. Dalam tahun ni Wak dengan family terloving pergi makan-makan angin kat Bandung sempena ulangtahun kelahiran Wak, so tanpa segan BK suh Wak belikan ole-ole dari sne. Nak tengok apa yang BK dapat? 


Ole-ole bandung

dapat `surat cinta' lagi

Baju dan stick pe ntah. BK pon tak tahu tapi BK simpan lagi. Untunglah BK dapat baju dah da dalam awal tahun ni. Kot-kot ada sape2 yang pergi holiday tu jangan lupe beli ole-ole yer. Kot-kot rezeki BK nak dapat baju lagi hehehe.. Terima Kasih Wak. Wak siap buat statement untuk bebudak yang tak malu nak tak segan mintak ole-ole. Ok fine kami suke dengar statement tu. Terima Kasih Wak... Hidup wong jowo!




21 comments

24 February 2013 at 16:01

waa..ingt BK dh sampai Bandung..:)

24 February 2013 at 16:18

kalau mamaD selalu pesan FM, dan kekadang tu mmg tak malu dlm kes mcm ni..kan, suka ar tu BK...!

24 February 2013 at 18:24

kerat 2 baju tu tak kire :P

24 February 2013 at 18:34

alhamdulillah dh trime ole2 tu kaan? muger2 kita leh jd kawan siber yg baik2 ..,

24 February 2013 at 18:35

Hadiah dr jauh tu...terbang jauh dr bandung....tahniah!

24 February 2013 at 19:56

nak baju tu! naknak..haha

24 February 2013 at 22:03

assalamualaikum BK...wah cantiknya baju...:)

24 February 2013 at 22:49

Hidup Wak! !!!!!

25 February 2013 at 01:10

wah ... bestnye... dapat hadiah! :)

BK pandai ckp jawa? deno bahasa jawa ni bleh cakap pun bab nombor dari 1 hingga 10.. abah deno sorang je fasih bahasa jawa... hihi^^

25 February 2013 at 01:44

banyknyer die dpt..hehe

25 February 2013 at 08:50

comel hadiahnya..

25 February 2013 at 10:22

bestnya dapat hdiah....=D

25 February 2013 at 12:15

seronoknyer...!

25 February 2013 at 13:46

hadiah..

25 February 2013 at 15:19

wahhh...bestnye dapat ole-ole :)

25 February 2013 at 15:19

wahhh...bestnye dapat ole-ole :)

25 February 2013 at 18:22

wahh bestnya BK dpt souvenir dr Wak Jawo....hehe :D

26 February 2013 at 02:51

untung la dia snggup belikan..hehehe..nti buat2 xmalu lg :D

26 February 2013 at 11:01

wahhh bestnya...

26 February 2013 at 21:42

sukanya dia dpt ole2..rezeki kan..:-)

27 February 2013 at 15:23

wah bestnya..rezeki bah ni

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Design by !Aini Zakaria |All right reserved for Village Gurl ©