Sunday, 24 June 2012

Walimatulurus ^_^

Assalamualaikum

Apa khabar kawan2 iman? Bez x tajuk iman hari ni?





Jeng2 jangan terkejut iman nak ajak semua blogger2 mahupun kenal xkenal diundang datang umah iman bertempat di Teluk Intan Perak pada sabtu ni tok majlis perkahwinan akak kesayangan saya Noor Sadina dan Abang Azhar


Hok nh pelan umah mak ayah saya. Xpasti lau xclear sory sesangat











Selamat Pengantin Baru kak..

Datang yer kawan

Biler pulop saya nh???



Saturday, 23 June 2012

Hati berdetik Ting Tong!

Assalamualaikum,

apa kabo iman sahabat2 iman hari ni? happy tak? hari ni iman happy sangat2 cz berat iman dah turun 3 kg
yeye..sonoknyer alhamdulillah minggu depan ni balik kampong xd la kawe2 tegor

"Eh, iman sal ko nmpk sihat sangat?"

Jawapan saya " Tetttttttt........."


Chop! bukan pasal en3 nh nak citer tapi pasal 5 hukum

Apa 5 hukum tu??

5 Hukum yang iman maksudkan ialah 5 Hukum Tajwid

Semalam bakal zauj (walau lama ag nak kawin) iman ajar hukum tajwid

Hahaha..kantoi cz jawab tergagap2

ops!nak jawab lu pe 5 hukum tajwid




>Idgham bilalghunah

>Idgham maalghunah

Satu lagi soalan cepu emas Si Dia

" Surah pe je yang dah hafal"

Saya dengan tergagap pon jawab " Surah lazim, erkk..surah Toha tapi 5 ayat je, surah Assajadah separu gak, surah Mulk separuh gak n Al baqarah pon separuh gak..erkk =_= "

" Xpe kang orang ajar pah solat maghrib orang ngajar ngaji..Insyallah lepas kawin "

" Ok tettttttt..........."

" Nanti dulu, nh faham tak tafsir alquran dok sepanjang baca alquran?"

"Tetttttttttt...tau cikit2 je"

Sebenarnya benda2 gini kita ada belajar time sekolah dulu tapi tak praktikkan je tettttttttt..............

Lepas d interbiu malam tadi pasal tajwid hati jdik mcm serba salah pulop cz dulu xbalaja toi2..

p/s: muhasabah diri ok

So kengkawan iman ni d perasaan macam iman tak? ^_^

Tuesday, 19 June 2012

Saya nak keychain 2..

Assalamualaikum w.b.t

syukur umah usang saya ni d secret admire yang menjenguh, yang tolong bersih2kan sawang, sapu laman umah, siram pokok bunge bla..bla..
terima kasih bebanyak nyer kepada tut..tut..tut..
Alahai sebenarnyer puji saya ni ada makne

pe maknenyer?????
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

.
.
.
.

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.


SAYA NAK KEYCHAIN dari Mama aina

keychain 2 doorgift time Mama aina kawin

comey pulop 2 kale hijo sweet la mama...

Boleh kasi saya 1 tak??

tapi banyak pon xpe gak..

korang2 spe yang nak keychain dari Mama aina kena la versus ngan saya lu

Cewah kot2 rezeki korang kan..

KLIK SINI ok..selamat semua nyer

wassalam dari ISMI IMAN
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Design by !Aini Zakaria |All right reserved for Village Gurl ©