Sunday, 24 February 2013

Terima Kasih Pada Si Dia

Assalamualaikum

Senyum manis pepagi ni walau ada yang pahit nak ditelan. Ingat pepagi nak review hadiah dari someone yang encem, tapi terpaksa di tunda. Baca kat cbox..aik mende ni? Tapi xpe, BK tak marah langsung pon cz BK tak ada perasaan nak marah-marah pepagi barakaha ni. Tapi selalunya BK hangin jugak, cuma akhir-akhir ni BK susah nak marah sangat penangan cerita ' Jangan Ganggu Aku' malam tadi. BK positif je terhadap si dia yang meninggalkan pesanan kt cbox pagi ni. Mungkin dia tertekan tak pon ada org nak aniayai dia. Kesian kat dia, kesian kat BK la macam ni. Tapi tak pe, untuk si dia terima kasih tau. BK tak marah pon malah nak ucap syukur alhamdulillah. Kalau si dia tak suke BK, BK tak marah malah mengalu-alukan si dia berhadapan dengan BK atau send je email kat BK baru boleh settle, baru gentle. Terima kasih lagi untuk si dia. Beberapa hari lepas baru je BK baca dekat Papa Blogger tentang haters kat dalam cbox, then sekarang turn BK plak. Sabar je la..

Terima Kasih

BK tetap berpeganga pada kata-kata ni..




33 comments

24 February 2013 at 11:17

Hm, dah kenapa ni agaknya? Takpelaah.
Bagus berfikir positif. Sekurang2nya awak tak melatah taktentu pasal. Ni antara satu cabaran blogging :-)

24 February 2013 at 11:24

:) semoga dia menyesal dengan perbuatanya :)

24 February 2013 at 11:25

awatlah dengkiii sgt.. hmmm xperlu la menyumpah, sabar ye iman, ramaiiiiiiii lg yg syg iman, one of them is me ! ^_^

24 February 2013 at 11:29

saper yg hntar tu?

24 February 2013 at 11:34

Jangan layan org cmtu yer.. :) org cmtu nama dia gila meroyan.. buat donno je yer BK.. :D

24 February 2013 at 11:37

adaaa pulak orang macam tuu~ =="

24 February 2013 at 11:53

alahai nape ni ..tak suka style mcm tu.xlist pikir la sikit sebelum tulis kan..

iman,sedap telur pindang tu.suami ciksu suka.ikut pada orang la juga.ada yg tak boleh trima..

24 February 2013 at 12:03

orang gila tu kot. usah di layan :)

24 February 2013 at 12:34

Dia sj nak bg iman pahala percuma tu.. xpe ye, iman... Sabar itu separuh drpd iman ^_^

24 February 2013 at 12:41

tu pasal blog pcl tak ada cbox dan seumpamanya....leceh !

24 February 2013 at 13:13

Delete sahaja ...

24 February 2013 at 13:28

salam kenal dr cik ana.. eh kenape la die tu ey? xpelah jgn layan die.. fikir yg baik2 je ;)

24 February 2013 at 13:51

abaikan je cbox....takda makna pun semua tu...
lebih baik kita bersabar dan diam diri je daripada kita memanjangkan perkara benda yg tak elok..

24 February 2013 at 14:53

Sama mcm di shoutbox ibu ni..

24 February 2013 at 15:36

ada terjumpa juga beberapa kawan2 blogger yang menerima nasib sebegini... takut pulak... well, Iman... betul tu, cuma ucapkan syukur Alhamdulillah jer... x payah nak balas pun... kakak rasa ni orang yang dah terlampau free dan dah tak ada kerja sangat... just ignore kay?

24 February 2013 at 15:50

usah di layan... biarkan jelah.. orang tak bermoral.. doakan dia dapat hidayah Allah

24 February 2013 at 16:03

kuat hati BK ye..abaikan je bnda cmtu..kannn

24 February 2013 at 16:26

Jgn lyn.t lau dilayan mkin teruk pula.

25 February 2013 at 01:12

sbr ye iman.. org tak waras tuu ...

25 February 2013 at 02:13

die nk cr ilham tuk melukis kot..hehe..mcm citer jangan ganggu aq..

25 February 2013 at 08:53

sje je tu..bior aje..

25 February 2013 at 10:25

orang yang macam ni tak perlu dilayankan pun....ni mesti depa kurang kasih sayang minta perhatian...hehe

25 February 2013 at 10:35

Salam, sabar eyh dear..xpayah layan org mcm tu.. :)

25 February 2013 at 12:16

sabar byk2 kalau boleh deletekan saja

25 February 2013 at 13:48

ada masalh mental budak tu..

25 February 2013 at 15:39

pedulikan aje... layan orang giler, nanti kite yang giler...

25 February 2013 at 20:27

erm..sabar je la ye..kadang2 mmng ada orang sengaja duga hati kita..

25 February 2013 at 22:43

singgah sini =)

26 February 2013 at 02:52

sabar ye BK, dia xder kerja sgt la tu..mungkin xder mslh ngan kamu pon...huhuhu

26 February 2013 at 11:02

aduiiii paling tak suka bahasa kasar... menyakitkan...

26 February 2013 at 21:45

seribu pilihan tak suka orang tak tahu bersopan santun dan berbahasa kasar..seribu pilihan harap BK bersabar ya...

27 February 2013 at 15:24

abaikan jak org yg mcm tue

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Design by !Aini Zakaria |All right reserved for Village Gurl ©