Friday, 15 February 2013

Moga selamat ya ^_^

Assalamualaikum

Bila dah hari jumaat mood nak pergi koje mesti dah malas2, siapa ada rasa macam BK? Tak taulah pasai apa, agak2 nya memang dah set dalam kepala comel ni yang hari ni M sokmo. Ops ingat tak lagi entri BK pasal milik siapakah hadiah misteri ? Ok BK dah pon selamat membahagikan semua sama rata jadik jangan gadoh2 tau. Anda semua kan comel2 belaka jadi tak mo gaduh-gaduh tau. BK dah pon selamat pos hari ni. Insyallah dalam masa seminggu sampai la hadiah tu pada tuan baru. Kalau dah sampai beritahu BK ek, bukan apa takut tak sampai la. Tapi BK memberi sepenuh kepercayaan sebagai customer pada abg posmen. Terimalah dengan hati yang terbuka..eceh eceh. Terima kasih semua.



semoge selamat sampai..maaf andai ada kekurangan

11 comments

15 February 2013 at 15:42

siapa yang bertuah tu ye..... heee^^

p/s: salam jumaat iman:)

15 February 2013 at 15:49

Moga lebih murah rezki bk pasni :)

15 February 2013 at 16:03

Untunglah siapa yg dapat hadia tu.

15 February 2013 at 16:15

assalamualaikum BK...tahniah kepada yg berjaya...;)

15 February 2013 at 16:41

masyaAllah..amalan dari hati yang tulus pasti mendapat ganjaran yang lurus daripada Allah iman..ameen..

15 February 2013 at 16:47

KA ada ke ? he he he

15 February 2013 at 18:22

UNTUNG LA MEREKA..^_^

15 February 2013 at 20:44

mesti best dpt hadiah dr BK.....suatu masa nt pck nk jgk.

17 February 2013 at 08:56

wak jugak yg x dpt ..uuuHUu

20 February 2013 at 01:58

nk jugk nk jugk nk jugk!!!!!

20 February 2013 at 13:45

siapa lah yg bertuah tue

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Design by !Aini Zakaria |All right reserved for Village Gurl ©