Friday, 1 February 2013

Sanah Helwah BB ^_^

Assalamualaikum

Hari ni 1.2.13 kan? Iman nak ucap sanah helwah buat salah seorang pemain bola sepak kegemaran iman kalau bukan....ops! Sape boleh jawab? Klu nya gini...dia seorang kapten bagi negeri Kedah dan merupakan anak kelahiran negeri Kedah. Berjersi no7 kuning hijau dan no11 kuning hitam. Dia kapten under 23 Harimau Malaya juga. Pernah bermain untuk sayap kanan, sayap kiri dan minfiled tau. Malas nak bagi klu banyak2 kang kantoi plak. So dah dapat jawapan belom? Meh tengok sape yang betol.

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.



tadaa.....Baddrol Bakhtiar ^_^

Hari ulangtahun ke 25 untuk Baddrol Bakhtiar tau. Semoga panjang umur n murah rezeki. Hope sukses..sukses dalam game akan datang n paling penting Allah jangan lupe. Main, main gak tapi batasan jangan dilupa.

16 comments

1 February 2013 at 21:11

eh die sebaya dgn mar rupenye.. br twu.. hehehe da agak BB ni si badrol ni.. hehe kwn2 mar pn ramai minat die. hihik :D

1 February 2013 at 21:19

hihihihi..suspen je..kita sama2 berdoa moga BB jadi pemain mulim yang sejati ea iman.. :)

1 February 2013 at 22:03

nabila minat sangat badrol. skill dia main tu hebat. ;D

1 February 2013 at 23:19

Suka tengok dia masa piala suzuki last two years kot..tapi sekarang ni dah macam tenggelam sikit...

2 February 2013 at 00:12

wah..Iman minat orang dia ea...HB utk dia ye.

2 February 2013 at 00:13

oo, muda lagi bb ni ye..
beza 6thn ngan kak nad, hihi

tumpang wish jugak la
hepi bday! :)

2 February 2013 at 01:15

wah, Iman amek tahu juga ya bfday dye..hehe.. nampaklah minatnya disitu.. Sanah Helwah untuk dia juga :D

2 February 2013 at 03:00

wish kepi besday jugak kat dia^^

2 February 2013 at 09:56

happy besday untuk dia jgk, dh makin berusia dia. walaupun sy ni orang kelantan tapi suka sngat tengok dia ni =)

2 February 2013 at 14:40

comelnya ruang komen ni... berkenanlah.

2 February 2013 at 23:50

happy bufday to him.. hensem2.. heheh

4 February 2013 at 06:27

Hehe ni mesti iman minat dia kan....
Come jugak dia ni.

4 February 2013 at 11:07

muda lagi ni..

selamat jhari lahir juga buat BB :D

4 February 2013 at 15:19

iman umur brape tahun?

5 February 2013 at 02:37

hnsem mamat nie...haha

7 February 2013 at 08:47

hpy blatd day to him..ngtkan td bb tu boy bfriend heheh

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Design by !Aini Zakaria |All right reserved for Village Gurl ©