Thursday, 21 February 2013

Apa sudah jadi?

Assalamualaikum

Tarik nafas dalam-dalam dan hembus plan-plan. Owh masih bernyawa lagi..terima kasih ya rabb masih memberi nikmat MU ini kepada kami hamba-hamba yang kerdil. Mood pepagi macam biasa la sentiasa chomel dengan sikap positif walau akhir-akhir ni banyak dugaan mendatang. Hanya mampu senyum tanpa sebarang balasan kata-kata serta perbuataan. Ok pagi ni BK nak tanya, sape pagi-pagi dah tengok email? BK tak tahu lah samada BK je ke yang jadi macam ni tapi pepagi nk check email jadik mcm ni plak.


Ha..jadik macam ni plak

Kawan-kawan pon sama macam BK tak? Tapi rasa malam tadi BK tak ada pon setting pape. Bila jadik macam ni mula lah dah pikir bukan-bukan cz akan cakap " Alamak sape tangan gatal tukar-tukar ni ". Juz nak kepastian samada anda semua pon jadik macam BK tak?


Jangan lupa baca i LIKE Navy  ^_^

23 comments

21 February 2013 at 08:56

zizie selalu jd mcm ni bila line tenet lembap..

21 February 2013 at 08:59

ni gmail kan...kak fieda guna yahoo..

21 February 2013 at 09:00

email pening la tu

21 February 2013 at 09:24

akak guna yahoo.. unsure lak klu ada prob mcm ni. tenet slow kot

21 February 2013 at 09:24

akak guna yahoo.. unsure lak klu ada prob mcm ni. tenet slow kot

21 February 2013 at 09:27

so far ok je. xtau la pasni jadi camtu plak kan

21 February 2013 at 09:47

Kak MV guna yahoo mail..xda apa2..

21 February 2013 at 10:10

ok je buka email hari ni

21 February 2013 at 10:25

sabar ye iman..sebab akak pun juga bersabar sambil urut dada kalau terjadi macam tu..dan memang dah berulang kali pun berlaku.. :)

21 February 2013 at 10:28

emmm.. deno guna yahoo... maaf ya BK tak dapat nak tolong..

21 February 2013 at 10:31

Assalamualaikum. sheila takda macam ni pun. awak tukar apa je ek? cuba revised semula

21 February 2013 at 10:39

KA Punyer ok je.. cer refresh balik !

21 February 2013 at 10:55

xde la pulak jd cmtu .. hehe email main2 je tu kot :D

21 February 2013 at 10:59

x jadi camtu pun.. ok je..

21 February 2013 at 12:17

ika punye ok je :)

21 February 2013 at 13:53

nak kasi suggestion pn xreti, sy baru reg gmail semalam,,hehe

21 February 2013 at 21:15

Tak pernah lagi jadi camni..M balas kunjungan sini

21 February 2013 at 21:26

mungkin sebab line internet yang lembab

22 February 2013 at 00:06

line slow sbb tu jadi mcm tu..

22 February 2013 at 17:47

tak pernah pulak jadi mcm ni

22 February 2013 at 22:58

Lama tak bukak email BK...hehe...kalau jadi pun tak tau...

24 February 2013 at 09:44

Myb line intrnt lmbp tu iman...tu yg jd cm tu...sbr je lh ok

26 February 2013 at 02:57

xprnh pulak jd cmni..lau pelik2 tu sbb line barangkali

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Design by !Aini Zakaria |All right reserved for Village Gurl ©