Wednesday, 6 March 2013

Untung tak?

Assalamualaikum


Untungnyer...

Alhamdulillah hari isnin baru-baru ni dua insan kesayangan BK selamat berlepas ke Madinah dan menetap selama 3 hari disana dan akan bergerak ke Mekah selama 7 hari. Semua jemaah selamat sampai tapi terlewat dari yang dijadualkan. Kenapa BK letak gambar pass tu? Waktu kat KLIA nak parking cnfrm la selalu kita kena bayar kan? Bayar bukan murah plak tu, sejam pertama harga lain, dua jam pertama dan seterusnya harga lain. So kelebihan untuk BK menggunakan bila antar insan kesayangan BK nak pergi terbangla. Churp! Kalau nak tau abg BK yang keje KLIA empunya kad ni. So siapa-siapa yang nak BK antar pergi airport bagitau la kot-kot BK boleh dapatkan staff parking only jimat sikit. Untung tak? BK kata...untung maaa



p/s: alhamdulillah berkurang sikit rindu dan sakit bila dapat dengar suara insan tersayang telefon malam tdi  ^_^



17 comments

6 March 2013 at 09:40

untung sesgt,,..:)

6 March 2013 at 09:44

Assalamualaikum Iman..abg iman keja kat KLIA?hmm dekat ngan kak fahz tu.kat airport kalau park guna pass mmg selamat,jimat n mudah.semoga kedua insan tersayang tu selamat pergi dan selamat kembali ya :)

6 March 2013 at 09:50

ehem3..siapakah org tersyg itu...

6 March 2013 at 10:09

mmg sgt untung...hehe

6 March 2013 at 10:09

mmg unutng sgt tu..

6 March 2013 at 12:19

sgt untung ok!..klo parking dkt situ lma2 silp2 botak kpla..artu dkt lcct 4 hari ratus juga lah...hahaha

6 March 2013 at 12:34

Untungggggggg sgt

6 March 2013 at 12:44

assalamualaikum ... dah ada kelebihan , rugi tak guna kan ... bandai pandai ...

6 March 2013 at 14:54

salam..wah untung la klu cam nie..hehe..:-)

6 March 2013 at 16:21

yeayy nsb bek BK gtau siap2.. nnt akak nk tempah tau, nk pnjm kad.. hee :)

6 March 2013 at 17:08

untunglaa..haha..

6 March 2013 at 18:43

Untung sangat2..pinjam...kikjki

6 March 2013 at 19:47

alhamdulillah boleh jimat tu iman..moga mereka selesa,sentiasa sihat dan boleh melakukan ibadat dengan tenang dan sempurnakan..amenn..

6 March 2013 at 21:02

wah, jimat tu :D

9 March 2013 at 08:26

untung BK... hihi^^

10 March 2013 at 22:07

Untung BK. Sebab tu kalau htr org tak nak duduk lama2 ;)

8 April 2013 at 11:53

bagi contact no..sennag ciksu nak calling2 nanti..hihi

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Design by !Aini Zakaria |All right reserved for Village Gurl ©