Thursday, 14 February 2013

Rezeki jangan ditolak

Assalamualaikum

Orang kata rezeki diberi jangan nak ditolak. So BK buat keputusan akan terima rezeki ni tapi pangkah tetap pangkah la. Orang memberi kita merasa. BK mencuba nasib je tup..tup rezeki mai bergolek tapi kena usaha la. BK rasa mende alah ni akan settle sebelum PRU13 la cz cukup bulan 3 nh maka diisytiharkan PRU cukup 4tahun la. Mau mogok rakyat kalau mende alah ni tak dapat sebelum PRU13.


jeng..jeng..jeng

BK check online email je tapi nak tunggu bukan sekejap. Ce nengok bukti bila BK send email & di reply 5 hari selepas tu. Kawan BK try kol almaklum asyik engaged je la so inesatifnya tryla check online by email ok. BK bagi contoh dan link untuk siapa yang belom mendaftar dan check. Kalau kwn2 yang nak apply dia ada mintak no acc kan, so better bagi maybank acc tau. BK agak2 je hehehe...

Borang BR1M Online ]

[ check gune email ]




Ingatla pesan BK sempena PRU13 yang bakal menjelma ni. Kita bertanggungjawab dalam memilih pemimpin yang adil kerana kita di akhirat akan disoal kenapa kita memilih pemimpin tersebut. Mungkin depan manusia kita boleh bagi jawapan macam2 dengan angkuh tapi depan ALLAH terkelu lidah untuk berkata walau 1 huruf sekalipon.



22 comments

14 February 2013 at 09:01

tak check lagi, nak check katne ea?

14 February 2013 at 09:31

alhamdulillah...rezeki jgn ditolak

14 February 2013 at 09:33

saya punya tak de pon lg..huhu

14 February 2013 at 09:57

Kak nad bleh apply x?

14 February 2013 at 10:07

Alhamdulillah...rezeki. Tahniah.

14 February 2013 at 10:35

dah lulus tu, kena sabar tunngu jelah ye

14 February 2013 at 10:51

Cik akak dah check tapi lom kuar lagi kupon..hihi :)

14 February 2013 at 11:05

alhamdulillah..rezeki tu iman..rezeki yang Allah beri kita mesti tadbir betul2 supaya esok di akhirat duit itu tidak bangkit menjadi bahan bakaran tubuh kita sendiri.. :) rezeki oh rezeki..lalalalala..

14 February 2013 at 11:27

yihuu , hari ahad nih duit brim keluar, hehehehehe

14 February 2013 at 12:08

alhamdulillah rezeki

14 February 2013 at 12:50

alhamdullilah..lyeen x cukup umo lg nk mohon..hahaha

14 February 2013 at 14:31

assalamualaikum BK...alhamdullilah berjaya juga yer...;)

14 February 2013 at 15:19

yg ni utk bujang dah leh chck ea??

14 February 2013 at 16:49

wah rezeki jngn ditolak.. ehehe

14 February 2013 at 17:07

org nak beri, kita ambik je.. pangkah mana2 pun tak kisah.. hehe.

14 February 2013 at 19:10

saya check melalui LHDN aje...

14 February 2013 at 22:36

Syukur LULUS gak...

15 February 2013 at 02:00

ohh kena hantar email utk check ye ? thnx BK sharing.. yela mar stuju sgt.. org mberi kt merasa.. pangkah ttp pangkah, t/jwb memilih yg haq :)

15 February 2013 at 18:21

KAK BUI NK MINTAK BELANJA..HIHIHI

15 February 2013 at 20:09

salam Bk selipar putih...biasanya bila senang dapat cepat habis...moga BK tak cmtu, cermat selalu.

20 February 2013 at 02:00

alhamdullilah dpt jugk ae...ct dh amek duitnyer smlm..hihii

22 February 2013 at 17:50

alhamdulillah.rezeki ;D

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Design by !Aini Zakaria |All right reserved for Village Gurl ©