Saturday, 2 February 2013

Segmen Free Header + Review Blog by NFH

Assalamualaikum

Sebelum jam menunjukkan pukul9 iman cepat2 nak join segmen by si diaSi dia invite iman join segmen dia. So bila tak join rasa serba salah n malu tau. Sape ada rasa macam iman bila ada org invite join  segmen ke, GA ke, teka teki ke, pape la aktiviti mereka  kite pulak ignore buat tak tahu. Boleh plak tengok org tu macam mana samada keanak-anakan atau matured person. Kalau tak femes tak nak join, kalau femes laju2 kita join. Tak baik tau buat kawan-kawan kita macam tu coz kadang-kadang mereka la yang buat `teratak` kita dikenali semua orang tau. Lepas ni jangan buat kawan-kawan macam u tau nasihat by budak kampung. Jom cepat support sahabat iman ni.


klik banner

p/s: sory untuk dia coz lambat nak join. sory awok iman baru on9 ^_^


18 comments

2 February 2013 at 21:33

good luck iman :D

2 February 2013 at 22:08

ala bab ni akk tuntut ilmu dgn iman tak khatam lagi la..teruskan usaha iman..akk bljr slow2 ea..

2 February 2013 at 23:14

good luck!
salam dari http://farsyawidodo.blogspot.co.uk/2013/02/segmen-free-header-review-blog-by-nfh.html

3 February 2013 at 00:18

datang dari segmen y sama :)
done follow awak #
hope sudi follow back >.<

http://kekapasberceloteh.blogspot.com/2013/02/segmen-free-header-review-blog-by-nfh.html

3 February 2013 at 00:50

Good luck

3 February 2013 at 06:21

betul3x.. good luck!

3 February 2013 at 14:30

haiii , dari segmen sama :) huhu singgah n follow blog omeii ni :)

http://neynaproperty.blogspot.com/2013/02/segmen-free-header-review-blog-by-nfh.html

3 February 2013 at 16:22

dtg dari segmen yg sama http://muslimahsejati96.blogspot.com/2013/02/segmen-free-header-review-blog-by-nfh.html..done follow

3 February 2013 at 17:31

good luck :)

3 February 2013 at 18:51

tahniah awk menang =D
http://nurfarahudahud.blogspot.com/2013/02/pemenang-segmen-free-header-review-blog.html

3 February 2013 at 21:45

dari segmen yang sama . dah follow awak . follow blog saya kalau sudi :)

http://www.cikfie.com/2013/02/segmen-free-header-review-blog-by-nfh.html

4 February 2013 at 00:45

selamat bersegmen...goodluck...ct memilih jugak kalau nak masuk apa2..paling ct tgk hadiah...hihihi..tp yg ni pon best jugk..banyak segmen or G.A ct tgk..xthu nak masuk yg mne :D

4 February 2013 at 06:24

selamat join menjoin ye iman...

4 February 2013 at 11:06

selamat bersegmen iman :D
ada masa nak juga nyibuk..hehe

4 February 2013 at 15:14

assalamualaikum BK...selamat bersegmen yer..:)

4 February 2013 at 15:18

gud luck

7 February 2013 at 08:46

gud luck my dear

7 February 2013 at 11:55

good luck

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Design by !Aini Zakaria |All right reserved for Village Gurl ©