Saturday, 31 May 2014

GIVEAWAY "KE KOREA DAH KITA..."

Assalamualaikum

KLIK BANNER

Giveaway RM300 By Blog Pancing Elih

Assalamualaikum

KLIK BANNER

" Hanya pemancing tegar yang faham erti kepuasan memancing " macam kesabaran +PakcikLie PCL la kaki pancing. Sabar? Memang banyak sabar, tapi bila dapat perghh...nikmatnya melebihi makan aiskrim cornetto.



Smile Giveaway by Shad


Greetings and Assalamualaikum to all
Jemput Join


Klik Banner untuk Join

Giveaway ini dianjurkan oleh Shad dan disponsor oleh
Ekin SchmidtAna Solehah | Aimi Syafiqah | Izzat Syahir | Akma Khaieri |
  Nur AmeliaHajarNizam | Nur Intan | Hakimi | Rexylla | Tasha Aqisha
Syamimi dan Shad

Mrs Erry 2nd Giveaway

Assalamualaikum


KLIK BANNER

Beauti Giveaway #2 by rafydahouse



KLIK BANNER

Tag : Kak SueKak Farah & Kak OKJE

Giveaway Diari Jejaka Hangat 2014




Klik Banner Untuk Join

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.

Giveaway Diari Jejaka Hangat 2014 dilancarkan buat julung kalinya. Pelbagai hadiah menarik telah disediakan khas untuk anda. Jadi, apa tunggu lagi? Jom sertai Giveaway Diari Jejaka Hangat 2014.

Hadiah :-

Perfume Sample Grade 5A
Dress
Custom Made T-Shirt Geek
Shawl
Mistery Gift
Collagen Lips Mask
Tudung Bawal
Topup

Giveaway Diari Jejaka Hangat 2014 ditaja oleh [ DJH ] [ Rexylla ] [ Fatihah Fazlin ] [ Auni Sofea ] [ Rara Farhana ] [ Ana Solehah ] [ Ain ] [ Eryati ]
Jom memeriahkan Giveaway kali ini!!...

GA mini Power Bank by Labyrinth



KLIK BANNER




GIVEAWAY : SERONOKNYA RAYA BERSAMA SOTONG

Assalamualaikum

KLIK BANNER






 

Giveaway Cash RM350 by Emas Putih

As-Salam

[Siala nak join sila tekan banner di atas]

Giveaway Cash RM350 by Emas Putih ini di anjurkan oeh Emas Putih dan disponser oleh Emas PutihNasibah KhushairyKasih Lestari Abadi Nor Farihan AyobNannie Isa , dan yangbaik .

Segmen | Blog Review By ERAZ FADLI


ERAZ FADLI mengajak semua blogger untuk join Segmen | Blog Review By ERAZ FADLI.. Segmen yang sangat simple dan insyaallah akan memberi manfaat kepada yang join..  Segmen ini bermula sekarang dan akan berakhir pada Isnin, 02 Jun 2014 pukul 11:59 Malam sahaja.. LIMA atau mungkin SEPULUH atau mungkin lebih blog akan dipilih untuk direview.. Korang sure tahu apa keistimewaan blog di review kan.. Sama-sama membantu..

Selain daripada itu, seorang TOP REFERRAL akan untuk mendapat saguhati RM 10 atas usaha beliau promote, share dengan kawan-kawan serta join segmen ini.. Cara nak dapatkan TOP REFERRAL? Tentulah kena join segmen ini, lepas share link entri korang di Facebook ke, Twitter ke, group-group yang ada di Facebook ke kan..
Syarat : -
  1. Follow blog Eraz, dan like Page E'raz Fadli.. 
  2. Buat tajuk entri Segmen | Blog Review By ERAZ FADLI
  3. Copy coding code yang telah disediakan di SINI dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan publish entri..
  4. Beritahu pendapat anda tentang blog ERAZFADLI.COM dan apa istimewanya blog korang..
  5. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen ini..
Pendapat tentang blog ERAZFADLI.COM -
Simple word... OHSEM, BEST & CUN sebab ada Zara

Keistimewaan blog sendiri - 
Blog iman biasa-biasa je langsung tak istimewa. Nampak tak orang merendah diri? Kalo rasa iman biasa-biasa je sokonglah yong ye.

# Senang.. Idea cara yang simple dan mudah ini dikreditkan kepada blogger MiaLiana..

Friday, 30 May 2014

Mengapa Rasulullah Banyak Berpuasa Dalam Bulan Syaaban

Assalamualaikum

Mengapa rasulullah banyak berpuasa dalam bulan syabaan? Jom ...



Sumber : Fb Ust Sharhan

Salam Takziah Mak Dara

Assalamualaikum

Allahuakbar... pagi jumaat yang penuh barokah ni, bergenang air mata bila bukak-bukak fb keluar terus cerita tentang suami Mak Dara iaitu Allahyarham Martias Ali. Iman sentiasa mengikuti perkembagan abg Martias start dari ambil darah dekat klinik biasa sehingga dapat result semalam. Allahuakbar.. baru semalam adik Mak Dara update status terkini dimana arwah sakit kanser tahap 4 dan berada di ICU. Pagi ni.. allahu... 

Untuk Mak Dara,

ALLAH tahu kamu boleh hadapinya
ALLAH tahu kamu kuat!
Kamu lah insan terpilih diantara kami semua kerana diberi ujian yang kuat.
Semoga Mak Dara tabah dan sentiasa kuat demi masa depan anak-anak.
Semoga roh arwah ditempat bersama golongan yang beriman dan beramal soleh.

AL FATIHAH


Wednesday, 28 May 2014

Al-Fatihah DYMM Sultan Perak Darul Ridzuan

Assalamualaikum

Al-Fatihah dari kami rakyat jelata kepada Almarhum Tuanku Sultan Azlan Muhibbudin Shah Sultan Perak Darul Ridzuan diatas keberangkatan almarhum semalam bersamaan 27Rejab 1436 Hijri waktu Mahgrib. 

Kawan iman dah tahu semalam lagi tapi dyorang tak nak kecoh lagi sehingga surat keluar untuk pengumuman tu. Ayah kepada kawan iman ada bagitau semalam dekat Kamunting dyorang dah lepaskan das meriam. Allahu masih macam mimpi je dengan kehilangan Sultan kesayangan rakyat jelata negeri Perak. 

Sembahg Takziah dari kami rakyat jelata negeri Perak Tuanku... AL FATIHAH





Tuesday, 27 May 2014

Kuiz Medical #1 by Dr. Shikin

Assalamualaikum

KLIK BANNER

Monday, 26 May 2014

CPUV : Sanofi Lactacyd

Assalamualaikum

Alhamdulillah... dapat lagi CPUV dari Sanofi Lactacyd dan sekarang tengah on going. Melekat la lama-lama sikit. Ermmm pandai gak En Nuff ni. Dia merajuk ngan iman, so dia dah credit kan Oreo Better Together sebab nya date dia sampai 18 Mei 2014. Rugi plak hari tu tak g Secret Recepi untuk beroreo better together. Ermmm iman nak merajuk tak boleh sebab, En Nuff pandai pujuk iman. Dia bagi CPUV baru. So mana yang nampak iklan Sanofi Lactacyd, mintak tolong klik. Iman kadang-kadang klik, tapi xsempat nk drop komen. Sila-sila la ek. Pssttt... acu try buka homepage Lactacyd, macam ada hadiah untuk dimenangi la. Acu try la ek.


Psssttt... jangan lupa klik iklan Mcdonal Hello Kitty Circus & Sanofi Lactacyd.

Peersonaliti Mengikut Jenis Darah

Assalamualaikum

Psstttt...macam boring la pula. Rasa macam nak kongsi benda ni. Ate gemo teman ni nak berkongsi. Hahaha... mengkome yang mana? Iman B so bacalah personaliti iman yang ngada-ngada ni. Boleh tak mengkome komen kome yang mana? Boleh la iman kenal-kenal.



Friday, 23 May 2014

Penyelesaian Masalah Getah Belacan

Assalamualaikum

Masalah getah belacan yang berselerak masih lagi menjadi isu. Last-last, inspirasi dari channel Art Attack so iman pun dengan brilliant nya menyelesaikan masalah yang dihadapi oleh iman & kawan-kawan. TQ kepada yang suggest suruh buang, simpan buat main getah la, tapi iman ada idea gak. Tadaaaa!!!!!

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.


Inilah jalan penyelesaian nya

Bahan yang diperlukan mudah sahaja. Cuma guna surat khabar yang lama, gulung-gulung & gam , dah ulang sehingga menjadi keras dan tebal. Masukkan getah dalam roll tu. Dah selesai masalah. Bijak jugak aku ni (dalam hati).

Thursday, 22 May 2014

Santai : Night At The KLCC

Assalamualaikum

Ditengah-tengah bandaraya yang sibuk dan sesak. Tapi masih boleh lagi melihat keindahan yang tersergam indah. Feel ke laut.


Wednesday, 21 May 2014

RM5,000 From Watson

Assalamualaikum

Tadi iman dah buat re-confirmation kehadiran temuduga so dapat tak dapat belakang cerita. Risau gak sebenarnya bila memikirkan kaki kiri iman yang injurd ni. Kena lah pastikan very well before the date. Release tension jap, iman buat aktiviti kegemaran iman kalau bukan cari kupon. Dah macam exterem coupouning la plak. Ala ni bukan kupon apa. Watson murah hati bagi hadiah reward bernilai RM5000. Wow! Banyak tapi kena habiskan sebelum 30th June. Tapi ada gak valid nya sampai bulan Julai. So iman pilih mana yang nak guna untuk 21hb kang. Paling penting kelebihan nya, iman tak kan bayar dan akan bayar separuh dari harga yang asal. TQ Watson! Mana nak dapat reward ni? Anda boleh pergi Watson dan cakap nak Kad VIP & TOUCH N GO Watson. Fee hanya RM18 seumur hidup dan anda akan dapat RM5,000. Berbaloi-baloi tau lagi-lagi fans of Zalora.



Tuesday, 20 May 2014

Semakan Ujian Temuduga Pengambilan Pelajar Lepasan STPM/Setaraf Sesi Akademik 2014/2015

Assalamualaikum

Semakan ujian temuduga pengambilan pelajar lepasan STPM/Setaraf Sesi Akademik 2014/2015 bagi pemohon yang memohon UPNM la contoh macam iman. Jadi siapa yang memohon sila semakan di laman web http://www.upnm.edu.my/kemasukan/temuduga/ untuk menerima atau menolak temuduga tersebut. Iman tak buat keputusan lagi. Kena pikir masak-masak dulu. Kebetulan tarikh tu jatuh 3 Jun 2014 hari selasa, dimana sepatutnya ank buah iman punya flight. Nasib baik postpone 5 Jun.




Segmen Bloglist Bubblynotes.Com 48 Jam #1

http://www.bubblynotes.com/2014/05/segmen-bloglist-bubblynotescom-48-jam-1.html
Segmen Bloglist Bubblynotes.Com 48 Jam #1 bermula dari 20/5/2014 SEHINGGA 22/5/2014, jam 9.45 a.m... Semua blogger tak kira yang baru atau lama, femes atau tidak, retis atau tidak dijemput untuk memeriahkan segmen ini... Tujuan? Pertama, haruslah nak pilih 10 orang blogger yang bertuah untuk masuk bloglist Bubblynotes.Com dan nak rapatkan lagi silaturahim sesama kita, follow memfollow untuk semua blogger2 yang menyertai segmen ini. Pemenang segmen akan dipilih oleh pakcik Random.Org...

Hanya 4 Langkah Mudah Diperlukan:
1. FOLLOW blog Bubblynotes.Com 
2. Buat entri bertajuk: Segmen Bloglist Bubblynotes.Com 48 Jam #1
3. Copy coding yang telah disediakan ke dalam ruangan HTML dan Publish entry. Untuk copy coding di bawah, sila HIGHLIGHT semua coding dan tekan CTRL + C secara serentak.

Kemudian pastekan coding seperti tutorial di bawah ini...

 
4. Tinggalkan URL entry uolss ke dalam ruangan komen di bawah. 

Simple dan mudah kannn??? Segmen copy+paste paling awesome kot bagi iolss... 

PEMILIHAN PEMENANG:
1. 10 blog akan dipilih melalui Pakcik Random. (random.org) 
2. Pemenang akan diumumkan pada 23/5/2014.

Monday, 19 May 2014

Giveaway RM100 Tunai Sempena Hari Guru

Assalamualaikum


KLIK BANNER NAK JOIN

Iman nak ucap terima kasih dan setinggi-tinggi perghargaan kepada yang terlibat atau tidak...


Selamat Hari Guru,
Yang pertama haruslah EMAK & AYAH sebab mereka mengajar iman & siblings yang lain dari dalam rahim sampai jadi manusia yang berguna. Ajaran mereka tak pernah hilang sampai bila-bila.

Selamat Hari Guru,
Second Cikgu Tadika Kemas Sg Besar Teluk Intan, paling penting cikgu yang sambil memasak & mengajar iman. Makanan yang cikgu masak sedap walau karipap dengan air milo campur susu tepung.

Selamat Hari Guru,
Third Cikgu- Cikgu Sk Sg Besar Teluk Intan, osem sangat-sangat mabeles meletop! Sir Ismail yang pernah pukul iman dengan pembaris panjang. Cikgu yang berkenaan pernah suruh iman pusing padang 5x sebab tak bawa baju PJ dan yang pernah buat kelas tambahan mati-matian untuk kitaorang sukses!

Selamat Hari Guru,
Fourth Cikgu-Cikgu SMART Teluk Intan Perak dari form1 sampai form5 termasuk warden-warden & mak cik yang selalu masak untuk warga SMART. Paling penting yang selalu aim iman budak malas.

Selamat Hari Guru,
Fifth Jurulatih PLKN Guar Cenderai .. batch tak ingat sebab macam lama sangat yang selalu hukum ktorang suruh buat lompat bintang berpuluh-puluh kali. At least dapat gak learn about discipline, puntcual, doing it together, team work & others.

Selamat Hari Guru,
Sixth Insitut Latihan Memandu Intan, Teluk Intan start dari bawak motor sampai pegang sterenh kereta. Siap boleh drift dengan pemandu sebelah. Tanpa anda, kami tak tahu bawa kereta atau motor sekarang.

Selamat Hari Guru,
Seventh Pensyarah-pensyarah PUO Ipoh dari tahun 2008 sampai 2010. Memang best banyak kenangan. Khas untuk Jabatan Kejuruteraan Awam. Osem & mabeles sampai bila-bila. Paling tak lupa, Puan Hidraulik. Sampai sekarang iman tak pernah lekang bermesej. Sebab sikap puan, saya boleh dapat lulus dalam subjek tu even in last sem.

Selamat Hari Guru
Eighth Pensyarah-pensyarah PSA Shah Alam dari tahun 2010-2011. Khas untuk Jabatan Kejuruteraan Awam yang selalu dibau hanyir si ikan yang mati depan jabatan. Tapi itu tak mematahkan semangat kami nak belajar!

Selamat Hari Guru,
Nineth Mr. Google!!! Sebab tanpa ko, aku tak tahu menaip. Tanpa ko, aku tak tahu nak buat assigment. Tanpa ko, aku tak expertd mcm sekarang. Pendek kata semua tanpa ko, kerja aku tak siap hahahha!!


Bapak panjang wish nya...pendek kata SELAMAT HARI GURU dengan tema GURU : PENCETUS KREATIVITI, PENJANA INOVASI.


ONLY In Malaysia

Assalamuaalaikum

Pagi-pagi dah buat entry panas. Mana tak panasnya lepas tengok baru tahu rupa-rupanya bukan penduduk (_______) je yang buat perangai macam ni. Tapi all malaysia people. Sampai bila nak buat habit macam ni? Apa rasa kalau kita berada di tempat yang menunggu? Iman tak tahu macam mana JPJ boleh bagi lesen dekat orang yang macam ni. Lagi satu tak boleh blah, lampu signal dah sama warna dengan lampu brek. Tak tahu dia brek ke, dia bagi signal. Menyusahkan orang betoi la.

Ada lagi habit malaysian citizen ni. Bawak laju-laju, potong Q kita bukan main. Last-last masuk simpang jumpa kita kat depan. Pulak dah sama masuk simpang. Padahal tadi ada jumpa kat jalan bawak laju-laju. Lagi yang menjengkelkan iman, bawak laju-laju jumpa jugak kat traffic light. Sekali usha sleck je yang bawak kete tu. Dalam hati.. ceh! lain kali tak payah nak vrommm..vroommm sangat kalau last-last jumpa dekat depan.

Bunyi ekzos bukan main kuat, kira gegar satu malaysia konon nya. Itu ko punya pasal la nak kuat kan. Yang tak boleh terima, bunyi kuat tapi laju nya dah sama dengan motor EX5. Ya ampun, lain kali kalau nak buat tu alang-alang biar buat betul-betul. Dekat traffic light bukan main tekan minyak macam nak shut laju.Sekaliii......ermmm no komen la.

Lampu depan kete dah modified konon nak bagi cantik. Itu ko punya pasal la. Tapi jangan benda yang ko buat tu, menyusahkan orang. Nak tahu tak menyusahkan macam mana? Lampu dah elok warna kuning, pergi tukar warna putih. Suci la kan katanya. Ko tau tak orang yang bawak kenderaan bertentangan dengan ko rasa apa? Silau sampai tangkap kepala. Tak percaya? Ko tukar kete dengan orang tu. Apa ko rasa kalau aku naik kan warna lampu kat ko? Apa rasa? Bukan semua orang yang bawak kete ni, kaki kereta. Beringat la sikit. Nak modified boleh, pastikan jangan menyusahkan orang lain!

Tinted gelap ko punya pasal sebab tak ada kena mengena dengan pengguna jalan. Lagipun JPJ dah selaraskan tinted mesti 50% je. Ko nak buat gelap, tanggung sendirik la. Iman tahu, kita nak tinted sebab tak nak kete panas sangat kan? Tapi ikut la undang-undang. Kalau dah rasa duit banyak sangat, boleh je ko nak buat lebih 50%.

Nampaknya itu je la kot habit orang malaysia. Bukan nak menjatuhkan citizen kita, tapi sama-sama la beringat. Sape lagi kalau bukan orang-orang yang tak puas hati bagi ingatan? Ingat! Kami bayar cukai jalan. Jadik sama-sama lah guna duit yang kita laburkan. Tak sayang ke duit kita dekat jalan tu? Sebelum nak buat apa-apa, pikir habis-habis dulu. Nak cantik? Boleh je. Nak rare? Boleh je. Nak tarik perhatian orang? Boleh je.... Tapi dengan syarat. BUAT BENDA JANGAN SAMPAI MENYUSAHKAN ORANG LAIN YANG BAYAR CUKAI JALAN SERTA PENGGUNA JALAN!




#sama-sama guna, sama-sama ikut undang-undang.jangan menyusahkan orang.pikir habis-habis.bukan nak menjatuhkan, tapi ini luahan yang dah lama pendam.kalau salah boleh pm iman.



Saturday, 17 May 2014

Liebster Award #1

Assalamualaikum

BK ditag dengan Aad dalam libster award ni. TQ Aad tag BK. BK try jawab ok!


Soalan yang Aad akan beri : 

1- Macam mana nak hilangkan stress ? 

BK bila stress mesti senyap & buat kerja sendiri. Then akan buat macam-macam contoh makan & tido. Bangun tido solat & ngaji. Baru ok lepas 2.

2- Belajar dekat mane ? Dari tahun ?

BK lepasan sijil kejuruteraan awam dekat PUO start tahun 2008 sampai 2010. Sambung integrasi Diploma Kejuruteraan Awam dekat PSA start tahun 2010-2011.

3-Idola sepanjang masa . Kenapa?

1st Of cz my nabi muhammad S.A.W... then my emak & lovely sis. why?? Sebabnya mereka ajar BK macam mana menjadi seorang perempuan yang tabah dalam menjalani liku-liku hidup.

4-Makanan Favourite ?

Belasah je janji halal & mengenyangkan my tummy.

5-Baju yang selalu dipakai masa keluar .

Baju??? Tak kisah janji menepati syarat agama. Yang menjadi pilihan mestilah longgar, tak jarang, labuh sampai ke punggung & tutup dada.

6-HP jenis ape ?

BK fans of Sony Ericsson la dari zaman dulu sampai sekarang.

7-Soal Agama.. Bab ape ?

Bab paling suka ialah solat sebab itu paling penting untuk diakhirat kelak.

8-Cita-cita ?

Dulu nak jadi askar, tapi sebab sekarang dah obses so jdi engineer je la insya allah.

9-Kenangan Manis ?

Bila saat-saat bersama keluarga. This is the best moment!!!

10-Kenangan Pahit ?

Eksiden 3tahun lepas. Alhamdulillah allah masih panjangkan umur.

11-Kali terakhir jumpa parents ?

6.5.2014 dekat stesen bas. It`s a hardest situtation.


Thursday, 15 May 2014

Si Gemuk Berjerawat Katanya

Assalamualaikum

Macam-macam kerenah la Si Gemuk ni. Tak tahu nak marah ke, nak gelak ke, nak stress tapi itulah yang iman rasa. Dapat kol time keje, bising suh iman beli pencuci muka. La apa hal Si gemuk ni? Rupa nya muka dia ada jerawat katanya. Bukan jerawat tapi kesan gigitan nyamuk dekat kampung balik hari tu. Lama kena gigit dekat seminggu tapi tak surut-surut. Asalnya jugak main kucing kat kampung dengan BabyNayli time kenduri lepas. SIL iman gtau BabyNayli pun ada bintik-bintik kat badan lepas main. Engkau memang kelakar la Si Gemuk. Jerawat la sangat.. Ko ingat bibik nak layan ke? Kes tuduh bibik mencuri hari tu, bibik simpan lagi tau. Ni ko buat hal pulak dengan jerawat bagai. Kecik-kecik baru umur 4tahun dah berjerawat. Ceh!!! Calit bagi banyak baru tahu.


Ni jerawat bibik bagi

Tuesday, 13 May 2014

CPUV : Oreo Better Together

Assalamualaikum

Alhamdulillah.. tak sampai seminggu dapat lagu dari En Nuff suprise! Rasa macam semangat pula nak berblog lepas ni. Ahad baru-baru ni baru update pasal CPUV : McDonald Hello Kitty Circus. Alhamdulillah.... hari ni buka En Nuff melekat lagi sekoq. Terima kasih En Nuff. Berkat menyelongkar tips-tips macam mana nak dapat CPUV ni. Be nice wiff me syg! Muah En Nuff bagi Oreo Better Together !!!



Cara Memotong Buah Nenas Cepat & Mudah

Assalamualaikum

Kalau lah BK tau ada cara yang cepat & mudah ni, tak adalah BK ikut cara yang sebelum ni sampai terluka tangan BK kerana buah yang banyak mata ni. Kot2 lepas ni ada rewang-rewang lagi, BK nak praktikan macam ni pula.

#SumberFB



Sunday, 11 May 2014

CPUV : McDonald Hello Kitty Circus

Assalamualaikum

Alhamdulillah eksited sebab untuk julang pertama kali nya BK dapat CPUV selama 3 tahun berBW ni. Tak pernah kot dapat CPUV sampai la BK try antar ticket dekat En Nuffnang. Tak tahu nak cakap pe, tapi andai ada ternampak iklan Mcd gedik-gedik kat ruang BK sila tekan ye. Boleh drop komen dekat chat nanti BK klik balik. TQ sayang !!!



Saturday, 10 May 2014

Giveway Mega 1st Anniversary Mamaniza.com


Assalamualaikum




Buat julung kalinya mama melancarkan Giveway Mega 1st Anniversary Mamaniza.com disertai  beberapa para sponsor yang hebat dengan menawarkan beberapa ganjaran yang menarik kepada para pemenang. 

Follow Blog :


Like Page :



Syarat utama :
  1. Pastikan anda follow kesemua sponsor berikut dan like page mereka.
  2. Buat entri bertajuk Giveway Mega 1st Anniversary Mamaniza.com
  3. Copy coding yang telah disediakandan pastekan ke dalam ruangan HTML dan publishkan.
  4. Hantarkan URL penyertaan anda di ruang komen.
  5. Giveway ini akan berlangsung pada 10 Mei pukul 12 tengahari dan berakhir pada 20 Mei 2014 pada  12 tengahari juga.
  6. Pemenang akan diumumkan pada 25 Mei 2014 berdasarkan random

Hadiah Giveway :
  • Tasbih Pearl x 10 pemenang 
  • Wang tunai RM 30 x 1 pemenang
  • Top up bernilai RM 5 x 5 pemenang
  • Tudung bawal berserta brooch x 1 pemenang
  • Senaskah Tafsiran Pimpinan Ar rahman x 1 pemenang
  • Sticker Homemade (2 sticker) x 1 pemenang
  • Keychain Penyu x 5 pemenang
  • Hadiah Misteri x 2 pemenang
  • Kain Baju Kurung 4M  dan Goodie beg bersama accesories x 1 pemenang
  • Tudung Bawal Plain x 2 pemenang
  • 3 Pin Tudung by Pin2it by NeenaAnuar x 3 pemenang
  • Buku Terbitan Ana Muslim bernilai RM 100 x 1 pemenang
  • Bedak Sejuk Azza's Gold Powder x 1 pemenang

Nota :

34 pemenang di cari, di harap giveway ini akan mendapat sambutan dengan meriahnya. Sekian, terima kasih.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Design by !Aini Zakaria |All right reserved for Village Gurl ©