Tuesday, 26 February 2013

Segmen : Saya Suka Makan...

Assalamualaikum

Biasalah bila dah masuk first day keje petang dah lemau dok teringat bantal, tilam dan selimut. Cuaca pon buat BK uiiiii... berat mata memandang berat lagi bahu yang memikul. Sambil menghitung hari pemergian dua insan tersayang, BK nak join segmen yang BK like sangat-sangat kalau bukan segmen saya suka makan. Semgmen ni sama dengan segmen sebelum ni BK ada masuk by Paly. Tapi BK join je la..

klik banner

BK suke makan macam-macam kalau tak percaya ce tengok sini. Paling bez petai, budu, ayam goreng, big apple, teh o be. Tapi kali ni BK nak cter salah satu peberet BK. Makanan ni kalau kita makan sorang pon dah muak la sebab krim dia memuak kan. Tapi..tapi sedap tau. Tak caya? Ce try beli. Kalau agak-agak tak lalu nak abiskan, kol je BK cnfrm BK boleh tolong habiskan. BK selalu beli 6pcs atau 12pcs je dan paling paling feveret almond donut. Takcaya lagi? Ce try beli dulu sedap ke tak sedap. Kalau tak sedap meh bagi BK rasa plak hehe..Anak buah BK pon suke gak tapi ske makan yang krim je xaci betoi. Tak caya? Meh la nak tunjuk sikit.


Tengok bukti ni..caya tak?

BK suka gak makanan sampingan lain nak tau pe mende? Yang berkaitan dengan kek. BK ni kalau datang `hantu teringin' mesti shoot gi kedai kek crik kek tak kisah la mcm mana pon. Tak caya?


Biarlah gambar berbicara cewaaahh...

Jangan lupe baca hard rock cafe bandung yer..sekian ^_^

p/s: BK syg keluarga BK, mak, ayah, abg2, akk2, adik, ipar duai, nenek...BK tak nak mereka gaduh sehingga melukakn hati sesama sendiri. BK sayang dyorg walau pahit sangat BK nak lalui =(

20 comments

26 February 2013 at 02:49

amboii....boleh dikatakan semua bende suka mkn eh..hehe

*smoga masalah kluaga kamu selesai..
doa banyak2 k..

26 February 2013 at 08:25

tak minat sangat ngan big apple....hehe..=D

26 February 2013 at 09:06

ish..manis sangat laa big apple tuu

26 February 2013 at 09:08

sdapnya..:)

26 February 2013 at 11:01

selamat bersegmen ya...

26 February 2013 at 11:59

wah, mcm best. nak join la ;D

26 February 2013 at 13:51

slmt bersegmen yer

26 February 2013 at 17:53

adik Hanis Umairah suka big apple ..klu hari2 mintanya..jem pcl.

26 February 2013 at 19:16

selamat bersegmen! wahh... sedap pulak nampak donut tu... hihik^^

26 February 2013 at 20:28

ya Allah menggodanya la makanan2 tuuu. big apple love love lovee huuu lme xmkn, spe nk blnje. eh ank sdare suke jilat krim je ye. hihi budak2..
*np ni yang.. cm ade big probs je. huu~

27 February 2013 at 08:43

Terima kasih sebab sudi join segmen saya. Link awk telah dimasukkan ke dlm senarai peserta :)

27 February 2013 at 15:16

selamat bersegmen..

27 February 2013 at 16:10

saya pon suka makan..

tapi bila makanan tu orang lain banje kikiki

27 February 2013 at 16:11

Dari segmen yg sama..
Eira follow sini..
http://eiraaikawa.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-suka-makan.html

27 February 2013 at 19:27

dari segmen yang sama . :)

http://www.cikfie.com/2013/02/segmen-saya-suka-makan.html

27 February 2013 at 22:22

mmg suka makan sungguh nampaknya.. huhu, samalah kita pun kuat makan jgk =)

2 March 2013 at 12:51

Ponn ponn,Ayna jenguk sini!Jom singgah blog ayna jugak? ^^ http://teenagersareawesome.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-suka-makan.html

3 March 2013 at 23:06

dari segmen sama

http://zanahassan-zana.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-suka-makan.html

6 March 2013 at 19:52

kelazatan apa yang kita makan itu mudah hilang..namun nikmat keharmonian dan kebahagiaan silaturahim itu sukar untuk di nilai..

13 March 2013 at 13:00

http://nursyafiqahrahmat.blogspot.com/2013/03/segmen-saya-suka-makan.html

done folow,semoga beerbaik sesama keluarga tau..

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Design by !Aini Zakaria |All right reserved for Village Gurl ©