Sunday, 24 August 2014

Segmen Blogwalking Bulan Kemerdekaan

Assalamualaikum

KLIK SINI

Saturday, 23 August 2014

GIVEAWAY MERDEKA : PENANG MARI BAQ ANG BY SITI YANG MENAIP

Assalamualaikum


KLIK BANNER

Giveaway Merdeka Lestari '

Assalamualaikum

KLIK BANNER

CPUV Still Melekat

Assalamualaikum

Lama iman tak update pon still dapat CPUV. On going sekali 5, ohsem gak.Terima kasih la MyLop always give me chance. Tak boleh lama-lama nak taip, sebab nak bw blog lain. Ehem-ehem andai ternampak atau sengaja nampak yang menari-nari tepi itu tolong klik boleh? Boleh la.. iman tak nak MyLop hilang kepercayaan dah lepas ni. Still loving ^_^. Cpuv on going Invest Smart Campaign, Waku Doki Campaign, iH Media Liese, HP PC Demand Gen Digital & Air Aisa Go- Korea Sale.


Thursday, 21 August 2014

The Mines | Bagi Ikan Makan

Assalamualaikum

Ini cerita lepas, zaman raya baru-baru ni. Iman dah janji dengan si gemuk nk bawak tengok ikan sambil bagi makan dekat The Mines. Dari umah kami bawa biskut yang dah tak nak makan. Hancur kan dengan kasar, tak adalah halus sangat. Nanti ikan tak nak makan. Perjalan kami dari bangi mengambil masa lebih kurang 20minit sebab dekat je. Dari bangi, iman ikut jalan sg besi lama. Jumpa ktm serdang sebelah kiri, ikut signboard ke The Mines Resort ke bawah, nanti u turn je.

Kebetulan time tu iman g waktu weekend so parking fees RM3 per hour, berbanding weekdays RM1 per hour. Of cz iman guna kad tng senang & jimat masa. Dekat pintu masuk ada board guide level mana kita nak g. Ikan tu level bawah sekali. Iman ikut eskulater je. Gemok dah tak sabar nak tengok ikan besar. Sampai je kat sana, terus berdiri betul2 depan ikab. Hamekaw nak sngat kan. Mula la sesi give feeds ikan.

Tuesday, 19 August 2014

Notebook Kena Tahan Wad

Assalamualaikum

For the first time, iman update guna phone. Ada la merasa sekali guna ipad. Tapi guna phone cikai amat sukar. Tapi tak apa, selagi ada teknologi canggih selagi itu iman akan guna. Ini pon bru beli phone cikai. Rindu nak komen2, nak naikkan alexa ranking & apa2 yang boleh mengeratkan hubungan sesama.

Tak terlambat rasanya nak ucap salam eidulfitri atas kemenangan kita dalam eid mubarak. Iman akan usaha nak bw sana sini. Mana yang tersinggung iman cakap n tegur, minta maaf.

Note under quanrintin so tak tahu berapa lama. Ermmmm iman akn usaha.Mana yang iman menang ga, hadiah tu boleh bg kat pemenang lain. Iman tak dapat nk tengok. Last sekali, doa semoga note iman cepat2 discharge.

Saturday, 9 August 2014

Cooking Academy Games Bikin Gua Lentur

Assalamualaikum

Bila kita stress macam-macam nak buat. Sampai buat kerja diluar kuasa kita. Bila stress nak buat kerja normal dah tak boleh. Mesti tak jadi je, very bad attitude. Hari ni macam biasa akan memenuhi open house from my kazen dekat kuarters KWSP Esset Sg Tangkas then petang sambung balik masuk kerja. Sambil-sambil menunggu waktu, try game favourite iman.. Cooking Academy Games. Iman suka online games je. Dalam note kecik sangat, then lembap ( ukur baju dekat badan sendiri). Try la.. syiok sebab ingredients dia boleh kita aplikasi hahaha.. actually iman suke tengok yang berkaitan dengan makanan tak kisah samada games, pameran & smua yang berkaitan.

U Juz make me melting ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Design by !Aini Zakaria |All right reserved for Village Gurl ©