Wednesday, 6 February 2013

Review header dari mereka

Assalamualaikum

Tetibe iman rasa macam nak review header yang iman tempah dan dapat hadiah. Banyak jugak la iman kumpul tapi asyik tak sempat je nak buat review atas appreciate iman dekat sahabat2 iman yang perah kepala buat untuk iman kan? Jom iman review dan jangan lupe terjah mereka jugak tau.


Si Dia

Ini yang pertama

Iman xingat link blog si dia tapi sape yang ada follow mugkin kenal kot. Kalau xsilap iman si mata rabun. Si dia simple je, design blog dia chantek2 belaka. Iman dapat header ni free cz time 2 si dia tengah merajinkan jari jemari nak amik free header yang terawal. So iman pon try2 la mintak tolong si dia design. Ini percubaan pertama. Bagi iman ok nampak muslimah tapi kale & bunga tu nampak feminem sangat. Jadi si dia tukar kepada yang lebih simple. Memamg simple sangat2 tapi iman puas hati. Siap ada orang berkenaan kat header 2. Memang nampak kekampungan sangat la tapi iman ske sangat2 ^_^.


Ini yang kedua.





Si Dia

Sesimple tuan blog nyer

Ok ni iman tempah tau dari budak tecik ni. Iman jejalan kat blog dia terbaca plak si dia ada amik tempahan buat header. Murah tau RM3 je, so iman bayar dgn topup la kan. Kesian plak dekat si dia nak memerah kepala buat tajuk budak kampung ni sebab konsep iman nak simple ke arah kekampungan. Iman suke baca kat blog  si dia tapi xkomen yela rasa diri ni kecik sangat disamping dia. Maka amik keputusan jadik si silent reader je la.Iman suke blog dia pink belaka dan comey seperti tuannyer ^_^.







Si Dia
Terkejut cz ada pokok feberet iman

Sape xkenal si dia ni anak kelahiran bumi kenyalang ni. Umur baru 21 tahun stdy lagi dekat sego college. Muka nampak ceria sangat la sampai nak tengok muke dia mesti tersenyum je. Hari tu mai ada buat tempahan header free so iman pon dengan berkenaan merisik la bertanya tentang free 2 kot-kot boleh lagi ke then si dia kata boleh, apa lagi iman terus la tempah. Free la katakan spe xnk kan? Lagi2 kita yang tak tahu nak buat header sehebat mereka. Iman cume bagitau konsep yang sme konsep budak kampung sekali tengok hasilnya..osem jugak la. Iman memang xecpect si dia nak buat pokok feberet iman 2. Teruja la iman dengan muka garang 2 dok bawah pokok kelapa. By d way iman suke sgt2 ^_^






Si Dia

xnyabo2 ni 

Tadaaa...kenal tak header ni sama dengan header sekarang. Si dia lah yang buat header iman yang ku lihat hijau je. Mula2 tu si dia suruh design sendirik buat gambaran la konon2 nyer dan ni lah yang ada dalam gambaran iman waktu dekat surau hari tu. Hasilnya ni la yang iman tempek sekarang. Ramai gak la yang memuji hasil si dia ni. Iman suke dtg ziarah blog dia sebab blog dia sama kale dgn iman kale hijau lepas 2 dengan doddle yang kawaii sgt2. Si Dia ada buat tempahan tau harga berpatutan tak mahal pon. Sape2 yang nak oder sila datang sini ^_^.









the winners

Ha ni yang latest iman dapat. Baru lagi ni iman dapat dalam siang tadi waktu koje. Ini hadiah dari si dia untuk iman dalam segmen ini. Ramai jugak la yang join segmen ni tapi alhamdulillah rezeki menyebelahi iman. Iman fikir tak ada rezeki kot sebab laz minute join 2 pon si dia invite kalau tak, tak dapat la iman nak kenal dengan  si dia ni. So kite sebagai pemenang tak boleh la nk request macam2 kan? Jadi iman terima apepon si dia create untuk iman. Combine kale iman pilih hijau n pink cz iman rasa macam comey je bila carik dekat pak cik google. Osem n amazing terlalu ceria header nh sampai rasa nak on je laptop. Blog si dia ni kale nyer lembut2 jadi iman xpect orangnyer mesti sopan santun ^_^.


Ok iman rasa cukup untuk malam ni sebab iman nak tido sok koje pagi. Hari esok lebih baik dari hari ni. Jangan lupe terjah mereka yer assalam nam saidan ^_^











13 comments

6 February 2013 at 23:54

Tq iman !! ehee btw, segi college . . bkn sego :) . . mesti slh taip kn :)

6 February 2013 at 23:56

comel2 dan cantik2 header tu semua iman...diaorang memang kreatif...

7 February 2013 at 00:34

Banyaknye header!!!
Kami wat sendrik jek, hukhuk

Ps: apa nak tnye td kt fb?????

7 February 2013 at 02:37

untungnyer..rmai btul yg buatkan header utk dia...hehe

*apa kata gambar matahari n pelangi ngan burung2 tu ltk kt header skrg ni..mcm cun je klau gabung :D

7 February 2013 at 03:47

wak pon sendiri, kekadang malas gak..,ahHHKs

7 February 2013 at 08:42

wahh,,,thnks iman..rasa terharu jap hehe..xkan jd silent reader ja..meh la komen sma..hehe

7 February 2013 at 09:11

wah, cantik semuanya.. yg last tu pun cantik.. pelangi :D

7 February 2013 at 10:10

semuanya cute la iman header tu..alhamdulillah..rezeki kan..orang berbudi..so kita berbahasa..betul tak..good solution iman.. :)

7 February 2013 at 11:52

header tue semuanya cantik & cun

7 February 2013 at 12:10

suka.. lawa lawa benor.

8 February 2013 at 15:27

salam iman..
heheheheh.....
ala iman tau mana yg cantikkan..?

8 February 2013 at 17:30

wah semua header cantik2 tu

8 February 2013 at 23:01

Wah comel-comelnya header-header yang dia orang buat ni...kreatif sgt..

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Design by !Aini Zakaria |All right reserved for Village Gurl ©