Monday, 18 February 2013

Photo Contest: Aku dan Dia by Blog Paly

Assalamualaikum

Weekend coming again! Jom join photo contest by si dia.

klik banner




BK nak try letak pic ni..xkisah la menang ke kalah paling penting ayat dekat gambar 2 ok  tapi kalau rezeki BK menang alhamdulillah . Nak bagitau yang BK belom ada anak lagi tau dan belom kawin lagi. Untuk en Paly, mungkin ayat2 kat bawah tak ada mengena dengan gambar tapi itu yang BK nak sampaikan ^_^


Ops!! BK hanya mak cik `angkat` je
Ujian Allah

Bila Allah beri kita kaya, belum bererti Allah memuliakan kita, Allah baru menguji kita. Begitu juga apabila Allah berikan kemiskinan buat kita, itu bukan menunjukkan Allah sedang menghina kita tetapi sebaliknya Allah sedang menguji kita. Bukan itu sahaja, apabila Allah kurniakan kuasa, menarik kuasa, rupa yang cantik, rupa yang buruk, ternama atau biasa sahaja...semuanya ujian untuk kita. Ujian itu kita lebih mendekatkan diri padaNYA. DIA amat merindui setiap doa-doa kita...subahanallah





18 comments

18 February 2013 at 14:56

Assalamualaikum awak. semoga berjaya ye. comelnya gambar :)

18 February 2013 at 16:44

superb!! hehe...

thx sudi join contest ni

18 February 2013 at 16:46

emmm... pcl ingatkan BK ngan anaknya dlm gambar tu, dok perati gak...hhaha, gud luck BK dan bersabarlah dgn segala ujianNYA.

18 February 2013 at 16:58

all the best ya!
segala ujian, dugaan dan cobaan yg Allah turunkan, pasti ada hikmah di sebaliknya :)

18 February 2013 at 18:01

sebalik dugaan itu terselit hikmah kemanisan..kemanisan yang penuh pengertian..sangat2 bermakna.. :)

18 February 2013 at 20:26

Gud luck! Nak join gak la :)

18 February 2013 at 21:55

Aida baru balik dari blog paly.. hehe. tengok gambar nampak dah BK punya naluri keibuaan :) Amin untuk doa BK itu.. moga kita semua mendapat zuriat yang soleh dan solehah.. Betul tu ujian tu tandanya Allah menyayangi kita dan tak mahu lihat kita sentiasa leka. :)

19 February 2013 at 01:56

good luck BK! :)

19 February 2013 at 07:20

gud luck sis =) suka tgk adik yg sopan dan comel ni

19 February 2013 at 07:32

Sangat suka dengan kata kata tu BK...betul... setiap dugaan ,setiap kesenangan itu semuanya adalah ujian Allah kepada hambanya

19 February 2013 at 08:58

insyaALLAH moga ada rezeki..

19 February 2013 at 11:15

gd luck ye dear

19 February 2013 at 14:43

gudluck dear :)

20 February 2013 at 01:50

dh ade ciri2 ibu ni..boleh kawen dh..hihi..goodluck ye BK :D


segala dugaan dr tuhan ada hikmahnya :)

20 February 2013 at 09:33

bestnyer kalau ada bby kan...?InshaAllah moga nnti ada rezeki untuk akak :)

20 February 2013 at 13:40

semoga berjaya BK

21 February 2013 at 13:47

good luck..

http://cikladybug.blogspot.com/2013/02/photo-contest-aku-dan-dia-by-blog-paly.html

2 March 2013 at 11:37

azza dtg dr contest yg sama :) done follow

http://cikazzah95.blogspot.com/2013/02/photo-contest-aku-dan-dia-by-blog-paly.html

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Design by !Aini Zakaria |All right reserved for Village Gurl ©