Wednesday, 30 April 2014

Santai : Roti Sarang Lebah With Butterscotch

Assalamualaikum


Terima kasih pada Kak Ina sebab sudi jadi sifu chef terjun BK. Dua kali failed sampai doh kena buang, kali yang ketiga & empat alhamdulillah jadik. Semua atas tips yang Kak Ina bagi. Serius, baru tahu susahnya orang dulu-dulu menguli doh semata-mata ingin mendapat kesempurnaan. Terima kasih dengan izinNYA sebab pinjam kudrat BK yang 4 kerat ni. Nak tahu resepi meh g SINI

10 comments

30 April 2014 at 08:07

lorr igtka pebenda td, hehe...
bleh la kasi sket esok ek
ehh, ke dah nak blk kg dh?

30 April 2014 at 08:44

Sedapnya...

30 April 2014 at 09:47

Alhamdulillah....


alahaiii comel je nampak roti iman ni... kecik2.. tp mmg dah betoi tu.. mmg kne buat kecik2 pun :)

30 April 2014 at 13:03

Wah sedapnya, bagi donk :)

30 April 2014 at 13:51

tak pandai uli doh jugak.. hari tu ada sklai fail, pastu hentam jelaa..makan jugak..:p

30 April 2014 at 16:23

yummeh-nye

30 April 2014 at 17:02

wah dah berjaya buat? tahniah... tahniah... :D

3 May 2014 at 13:02

Tahniah berjaya iman..

6 May 2014 at 09:40

tak pernah dengar and tak pernah makan lagi roti tu..nak cuba la nanti ..nampak sedap =)

15 May 2014 at 22:15

Tak try lagi pun... Huhu

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Design by !Aini Zakaria |All right reserved for Village Gurl ©