Wednesday, 9 April 2014

Fenomena Wak Doyok

Assalamualaikum

Coollll.... mabeles & rare la. Wak Doyok nama yang tak asing lagi bagi industri masa kini. Sampai mak BK pun kenal siapa Wak Doyok. Gara-gara adik BK la yang membela misai seiras Wak doyok. Tergaru-garu gak kepala ni dok memikir siapa Wak Doyok tu. Artis indon ke sebab mak pun kenal. Setiap kali bergurau, mesti adik akan lentik kan misai yang dia bela dan cakap " Wak Doyok datang ni ". Heyyy... geram nya aku. Siapa Wak Doyok ni sampai mempengaruhi adik & mak BK? Nama pun macam orang tua, ensem sangat ke? Market tinggi sangat ke? 


.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

I`LL SHOW U...... WAK DOYOK!!!!


Owh!! Ni la Wak Doyok

Wak Doyok dengan fenomena misai lenting dan kaki seluar cikang singkat. Haircut ala British yang latest. Skema dengan spec old skol erkkkk.... ???? No komen la.. by d way BK sarankan ada benda yang boleh kita tiru dan aplikasikan dalam diri kita, tapi ada benda disebaliknya. Renung-renungkan & selamat beramal ( Prof Izzi- kes mencabul student ).

4 comments

10 April 2014 at 08:30

letak sekeping gmbo adik bk bermisai lentik hihihi

10 April 2014 at 12:45

Agak kureng sikit dengan fesyen dia ni..Western sangat kot sometimes..tak sesuai untuk weather kat malaysia..

12 April 2014 at 11:37

ciksu pon baru tahu ni.
hihi

pernh dgr nama wak doyok tp tak prnah nk amik tahu

13 April 2014 at 15:03

Fenomena wak doyok mula melanda..

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Design by !Aini Zakaria |All right reserved for Village Gurl ©