Saturday, 12 April 2014

Nak Kena Babab La EMOK ni !!!

Assalamualaikum

Hamboi-hamboi.. kenyang dah makan anak-anak ayam dalam reban tu? Hamek kaw!! Sape suh makan makanan orang tanpa izin. Kan dah kena habuan dengan ayah & adik. Tulah siapa suh buat perangai macam tu, nak babab dah besar. So terima lah pengajaran nya Cik Sawa.



#Subuh pagi tadi punya cerita, dicerita oleh adik BK kat kg.

8 comments

13 April 2014 at 00:45

Besarnya... Geli...

13 April 2014 at 12:58

Mengerikan pula tengok sawa ni. Besar..

13 April 2014 at 14:59

Masyaallah..takutnya..

13 April 2014 at 15:22

Errr, gelinyaaa

13 April 2014 at 16:21

wah besarnya iman..kenyang dia ya..

p/s; Iman boleh pm kat myfb/fanpage kalau nak contact kita..

13 April 2014 at 22:04

eh bahaya tu..kalau bebudak memang sekali telan je dia..kenyang !! Nasib la ada hero2 kat rumah kampung Iman tu ye..

14 April 2014 at 09:24

mmmmm...meremang bulu roma

iman, ciksu tempah edit blog dgn eca.. ada ciksu buat entry pasai edit blog bulan 2 kalau tak salah.

14 April 2014 at 13:24

besarnya ular u ! cemana tangkap? hehe

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Design by !Aini Zakaria |All right reserved for Village Gurl ©