Wednesday, 23 April 2014

Game Show Dengan Running Man

Assalamualaikum



Gosok mata banyak kali macam tak percaya, bila BK cerita ni sila la percaya. Sedangkan BK sendiri pun tak percaya sampai sekarang dok senyum sedirik-sendirik. Memang tak percaya yang BK dioffer dalam game show Running Man. Serius kot, tapi yang sempat BK main dalam RM ni part makan-makan. Nak tahu BK partner dengan siapa? Of coz la Kang Gary hahahaha... hottest monday couples! BK lagi tak percaya sebab bergame show dengan dia. Adoi time tu dah tak malu dok lawan makan-makan. Tak sempat nak habiskan game..... Krekk.!! Krekk..!! Krekk..!! Pintu bilik dibuka. Ceh ! Kawan BK masuk bilik nak tumpang mandi. Kacau la ..... tak sempat habiskan game show dengan Gary! Ini semua poyo sekadar mimpi. Ini kes malam tadi la, dok sedap asyik sangat menunggu new episod RM 194 last-last tak keluar sampai pagi tadi. Sekali lepas subuh termimpi-mimpi. Hahaha.. pape pun sampai sekarang menjadi salah satu kenangan indah gak la hahahaha.. 

Nak tengok episod-episod lepas Running Man---> KSHOWONLINE

7 comments

23 April 2014 at 17:52

running man lawakkk

23 April 2014 at 18:11

oo mimpi rupanya :)
ingatkan betul! hehe...

p/s: aj bidang 60 aritu dah abes, nnt klu kak nad pegi lagi, kak nad belikan k! in shaa Allah...

23 April 2014 at 18:52

Hehehe dlm mimpi pun dh okkan bk

23 April 2014 at 20:49

bukan senang nak mimpi macam tu...hehe, kira masuk mimpi pun jadi la... :D

24 April 2014 at 12:00

hahaha....mimpi rupanya..tapi serius Mv minat gary n ji hyo

24 April 2014 at 12:59

laaa,mimpi rupanya. haha. rasanya diorang tak upload ep 194 tu sebab kejadian kapal karam kat korea tu kak .

9 May 2014 at 15:31

Geng runningman rupanya

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Design by !Aini Zakaria |All right reserved for Village Gurl ©