Tuesday, 22 April 2014

Destinasi : Intro Gua Tempurung Gopeng

Assalamualaikum

Siapa pernah pergi Gua Tempurung Gopeng? Dekat mana?? Of cz la Gopeng Perak. BK kan anak perak. Dok belek-belek gambar dalam notebook, terjumpa gambar dekat Gua Tempurung beberapa tahun lepas. Saja la nak hupdate dari tak hupdate pape kan? Siapa pernah pergi Gua Tempurung? Boleh share pengalaman tak? BK pun first time pergi. Eksited kot sebab aktiviti nya mencabar. BK amik pakej TOW ( Top Of World) tour selama 2jam. Serius best sangat-sangat sebab ayah BK mampu habis kan tour sampai puncak. Ingat hari tu nak amik pakej yang ketiga 3jam kebetulan air time tu paras tinggi, so atas faktor keselamatan kami pun tak amik. Siapa pernah pergi jom share dekat BK boleh?


Bukti dah pergi

9 comments

22 April 2014 at 20:02

masa kome pegi ni sama hari nayli lahir, hehe..

22 April 2014 at 20:19

Alaaa..tak pernah sampai lg la kt sini..=D

22 April 2014 at 21:45

pernah pergi ambil pakej yang ketiga.. syok sebab main air.. tapi memang best laa.. eh ada sesipa yang tak pernah p tu.. jom visit perak.. best2 :)

23 April 2014 at 02:49

tak pernah pergi...hehee

23 April 2014 at 11:16

tak pernah lagi sampai...

23 April 2014 at 18:53

Wh menarik.pglaman.berharga tu bk kan

23 April 2014 at 22:52

Adik sy pnh g.. Mmg challeging la kata org... Tpi best katanya...

24 April 2014 at 12:02

kak MV pernah dengar nama jer...kalau nak pegi ntah bilalah

26 April 2014 at 09:38

dah lama tak g perak.. rindu plak tiba2

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Design by !Aini Zakaria |All right reserved for Village Gurl ©