Wednesday, 23 April 2014

Aku Blogger dan Hasrul Hassan

Assalamualaikum


Gambar BK diatas mungkin 'kosong' langsung tak ada kena mengena dengan Bro HH. Peduli apa BK. Ada BK kisah, janji ikut syarat HH bagi. Kenapa letak gambar ni? Gambar ini bagi inspirasi dekat BK jangan sesekali kita menghina orang yang kerja sebagai pengutip sampah ini, kerana selagi kerja dia mulia selagi itu setiap perbuatan nya akan dikira oleh NYA. Insya ALLAH... Bila kita berada diatas, jangan lupa sesekali menoleh kebawah ke masa lalu kerana kita berada diatas disebabkan masa lalu kita. 3hari 3malam pula tak habis ceramah ni. Kang HH bosan pula baca entri aku yang lemau ni. Biasalah BK budak yang main tulis suka-suka je, langsung tak ada motif atau inesatif nak jadikan ranking alexa top. 

Start bila BK kenal HH? Start yang Bro HH merepek pasal SEO dia lah. Ntah pape la Bro ni. SEO bagai la.. macam la penting sangat. Apa ntah SEO tu. BK ingat alien apa ntah. Bajet macam shortform korea je. Last2 BK follow blog dia n frenz dalam fb baru tahu motif nya. Bajet kot sebab HH ni pakar SEO kot. Tak percaya? Serach la kat goggle bulat-bulat nama HH dengan SEO. Confirm nama dia je yang keluar. Master Of SEO ---------> Hasrul Hassan. Kome ada? Tak ada kan? Cara penulisan dia, perghh... anak dara semua cair, tersusun rapi je. Nak jugak tengok muka nya kot-kot ensem ke. Perghh!! Lari semua anak dara bila tengok muka dia. Tapi macam BK cakap kat atas tadi, biar muka tak ensem tapi ensem dimata NYA. Eceh-eceh.. syiok betoi HH kalau dgr orang puji macam ni. 

Pakar SEO HH... KLIK NAK JOIN

#sorry bro HH, BK melawak kat atas smua ni. Harap maaflah ek newbie macam saya ni.




3 comments

23 April 2014 at 22:51

All the best BK...

24 April 2014 at 08:30

semoga berjaya dear...

24 April 2014 at 11:58

good luck iman..mcm nk join jer

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Design by !Aini Zakaria |All right reserved for Village Gurl ©