Monday, 8 July 2013

Sila rajinkan tangan terima kasih ^_^

Assalamualaikum

BK dah ada pages sendirik yeye.. Dulu BK pandang sinis dengan pages sebab macam tak ada benda nak share, nak citer, dan satu lagi xd koje BK nak menglike dame. Tapi sekarang baru BK tahu betapa pentingnya page sendirik tau. At least ada la pengurusan yang kemas dan teratur. Nak share n like GA ke, segmen ke, klik says ke, pape iklan la boleh la BK tolong. Tapi sayang kan? BK xtau gune pe mende alah 2? Share8 kan? Untung la yang fourpolar tu. Ok lepas ni boleh lah ajak kawan-kawan like page BK ek? BK simple je. Kalau orang nak jadi secret admire BK ke, nak tahu pasal BK ke sila la like(tiada paksaaan), andai ada yang tak berapa berkenan dengan BK dan rasa BK ni lansung tak menarik (entry), xpe BK xpaksa pon. Tak like pon xpe sebab BK tau mesti orang tu pasti akan curik-curik tengok gak kan ^_^. 

5 comments

8 July 2013 at 23:17

ehemm dh likee hihi

8 July 2013 at 23:40

yaya singgah like sekali :)
tahniah dah ada page bk :)

9 July 2013 at 10:40

nice sharing..

10 July 2013 at 08:33

wah dah ada page sndiri =)

10 July 2013 at 16:34

Arol dah like page BK! Lepas nie boleh BK update status dan share entri baru kat page. :D

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Design by !Aini Zakaria |All right reserved for Village Gurl ©