Saturday, 13 July 2013

SEGMEN Blogwalking Di Bulan Ramadhan


Selamat Menyambut Bulan Ramadhan , Semua ! Hehe . Kali ni Fie nak buat segmen simple yang bertajuk " SEGMEN Blogwalking Di Bulan Ramadhan " . Tujuan Fie buat segmen ni untuk berkenalan antara satu sama lain n untuk menambahkan follower n trafik blog korang . Segmen ni bermula pada 13 July 2013 sampai 8 Ogos 2013 11.59 malam Fie hope sangat2 segmen ini mendapat sambutan meriah .

CARA - CARA NAK JOIN

  1. Follow blog CIK FIE
  2. Like fanpage CIK FIE  
  3. Buat satu entri yang bertajuk " SEGMEN Blogwalking Di Bulan Ramadhan "
  4. Copy coding entri  yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri 
  5. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen entri ini


20 comments

13 July 2013 at 12:28

selamat join iman.. :)

13 July 2013 at 13:36

Good luck Iman..

13 July 2013 at 14:50

Selamat bersegmen Iman! ^^,

14 July 2013 at 20:21

Dari segmen sama. Saya follow kamu. Jadi lepas ni bole la singgah blog cik anis n follow serta betuka2 pandangan dan pendapat. Salam Ramadhan ^^

14 July 2013 at 23:59

Salam ramadhan..dtg melawat dr segmen yg sama!

http://daisyisland.blogspot.com/2013/07/segmen-blogwalking-di-bulan-ramadhan.html

15 July 2013 at 08:52

slmt bersegmen

15 July 2013 at 12:27

Salam,

Akak dtg dr segmen yg sama.
jom follow blog akak jugak ^^
baru je ada 2 org follower.. sedih - sedih..

shuhaidashop.blogspot.com

15 July 2013 at 23:55

As salam

Blog walking disini..

http://ainimrashihah.blogspot.com/2013/07/segmen-blogwalking-di-bulan-ramadhan.html

Salam perkenalan

Follower #1259

16 July 2013 at 02:10

SALAM.

DARI SEGMEN YANG SAMA.

DONE FOLLOW KAMU...


http://jmbelog.blogspot.com/2013/07/segmen-blogwalking-di-bulan-ramadhan.html

16 July 2013 at 10:17

datang dari Segemen yang sama...done follow you.... http://hegelatan.blogspot.com/2013/07/segmen-blogwalking-di-bulan-ramadhan.html

16 July 2013 at 11:25

blogwalking sini :)

http://greenamila.blogspot.com/2013/07/segmen-blogwalking-di-bulan-ramadhan.html

16 July 2013 at 14:52

bw here..
http://mimbarhatiku.blogspot.com/2013/07/segmen-blogwalking-di-bulan-ramadhan.html

17 July 2013 at 10:39

BW sini... hit me back ya ^_^

http://nuraizwahdahwan.blogspot.com/2013/07/segmen-blogwalking-di-bulan-ramadhan.html

17 July 2013 at 11:09

blogwalking sini ... salam ramadhan .. jom http://darlieyana.blogspot.com/2013/07/segmen-blogwalking-di-bulan-ramadhan.html

19 July 2013 at 11:25

salam ramadhan :)
jemput beraya kat sini nanti xD

http://dearbudakjahat.blogspot.com/2013/07/segmen-blogwalking-di-bulan-ramadhan.html

23 July 2013 at 17:35

salam ramadhan datang melawat dari segmen sama ^__^ selamat berkenalan

http://mimiatia.blogspot.com/2013/07/segmen-blogwalking-di-bulan-ramadhan_23.html

25 July 2013 at 11:24

blogwalk tengahari dekat sini :)

http://juliajamaludin.blogspot.com/2013/07/segmen-blogwalking-di-bulan-ramadhan.html

28 July 2013 at 07:18

Salam Ramadhan....


http://bahagiamilikku.blogspot.com/2013/07/segmen-blogwalking-di-bulan-ramadhan_28.html

31 July 2013 at 17:43

Salam perkenalan
Datang dari segmen yang sama
http://ainimrashihah.blogspot.com/2013/07/segmen-blogwalking-di-bulan-ramadhan.html

17 August 2013 at 11:55

Datang beraya kat sini…
Dari segmen yg sama :)
Jemput join ga

http://munirah-serupasama.blogspot.com/2013/08/giveaway-topup-syawal-by-munirah-rahman.html

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Design by !Aini Zakaria |All right reserved for Village Gurl ©