Monday, 22 July 2013

Lebih-lebih dah budak ni

Assalamualaikum

Nak marah sabo je la sebab bulan pose. Tapi ni dah melampau dik. Orang bukan islam cakap pon kita dah bengang ni plak budak islam cakap macam ni. Allah..ikutkan mulut ni nak je terkeluar macam-macam tapi memikirkan bulan pose je. Kalau bukan bulan pose BK & Geng confirm dah kena tettttttttt............

Sia-sia je dik ko dapat komen free

Tapi kan BK tak pasti samada fb adik ni di hack atau tidak. Takut jugak la kan.. Pape pon doakan yang terbaik untuk dia kut-kut dia xsalah ke kan. Tapi kalau nak tengok segala komen dan link fb dia ada dalam komen ----> SINI

13 comments

22 July 2013 at 14:13

ishish..skrg kn mcm2 leh jadik..pikir positif je la kan..

22 July 2013 at 14:25

mcm2lah skang ni bahaya nyer media sosial ni kdg2

22 July 2013 at 14:54

Berninya buat status mcm nih.

22 July 2013 at 14:54

saja nak cr dosa free..

22 July 2013 at 16:12

Assalammualikum...BK,

mselim3 baca nie pun terasa .. macam nak marah.. sabar bulan puasa (urut dada)...kenapa cakap azan memekak...

mselim3

22 July 2013 at 16:12

Assalammualikum...BK,

mselim3 baca nie pun terasa .. macam nak marah.. sabar bulan puasa (urut dada)...kenapa cakap azan memekak...

mselim3

22 July 2013 at 16:54

Astaghfirulahalazim.. Semoga adik ni mendapat hidayah dariNYA kalau betullah dia yang post statement tu..

22 July 2013 at 18:21

ya Allah hati2 laaa dlm berkata2 jgn smpi kt terkeluar dr Islam. Allah peliharalahh kamiiii. ishhh risauu laa ngn bdk2 skrg -_-

22 July 2013 at 20:29

masyaAllah..subhanallah..lailahaillallah..

22 July 2013 at 22:38

mehh acik azan kat telingga biar terbakar sikit

23 July 2013 at 05:14

assalamualaikum BK...geram pulak budak mcm ni kalau x suka jgn la mcm tu sekali...;)

6 August 2013 at 16:18

astagfirullah..truknyer

16 August 2013 at 10:15

hmm..teruk bebenor rasanya ni

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Design by !Aini Zakaria |All right reserved for Village Gurl ©