Tuesday, 11 March 2014

Craft Puncher, Mana Nak Cari?

Assalamualaikum


Mano nak carik craf puncher ni? Jenuh gak carik setiap kedai stationery yang besar-besar atau kecil. Still tak jumpa juga. Kut-kut ada sesiapa boleh suggest kat mana nak beli. Tolong sangat2. Nak buat apa dengan craft pucher ni? Tunggu je la.

6 comments

11 March 2014 at 10:42

try tgk daiso..

11 March 2014 at 10:45

Kak sally beli kat Daiso...tapi bentuk biasa jela..love, bunga..try la cari Iman

11 March 2014 at 11:00

utk event of the year ke ni..? hihi...
beriya, mcm nk sambut menantu
tetttt :P

cdgn: klu btul utk event n klu btul utk kad jemputan, better simple2 je sbb org akan buang gak akhirnya... klu utk door gift better gun yg sedia ada

opps, terlebey suda..! ;)

11 March 2014 at 11:09

@nuyui a.k.a miss YUI kat bangi xd daiso tension

11 March 2014 at 11:12

@Sally Samsaiman kak sally teman kan iman boleh?xd geng la nk g.lagipun iman xbpe nk tau jalan ke daiso

11 March 2014 at 11:14

@Nad MamaZN hehhe kad nad. nnt sy update kad 2.mesti akk xcye betapa osem nya dan 'mahalnya' kad 2 smpai org lain xley buat mcm sy buat.jeng3...doorgift smua dah siap tggl paper bag nk tampal sticker.tungguuuu ^_^

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Design by !Aini Zakaria |All right reserved for Village Gurl ©