Friday, 14 March 2014

Anak Blogger Ada Jenama sendiri?

Assalamualaikum

Biar betol ni? Gosok mata banyak kali pun still nama budak ni. Hari tu dah la tak tak mengaku ada anak kembar. Hari ni pula, tak nak ngaku anak ada jenama sendiri. Please lah wei... dah penat la main dengan teka-teki ni. Cubalah ngaku, ini sampai orang lain jumpa rahsia, tengok depan mata baru nak ngaku. Sampai bila nak simpan rahsia. Nak tunggu kitaorang gali-gali lagi dalam ke? Ntah lepas ni rahsia apa kan nak disorok dari kami semua. Ha mesti yang lain pon sama macam BK kan. Nak tahu tak pasal pe BK geram-geram macam ni? Kalau yang lain tengok pon mesti geram.



Nampak tak apa dia yang BK letak? Tu nama anak dia dekat lori Kicap Cap Kipas Udang !!! Anak siapa? Siapa lagi kalau bukan anak Qelate Most Wanted a.k.a Bro Eraz. Gempak plak entri pasal anak Eraz ni. Dah dua kali buat kot buat pasal Zara ni. Boleh tahan femes la ko ni Zara.

3 comments

14 March 2014 at 14:08

haha...lawak2..kalau tak baca sampai habis confirm salah maksudnya tu kan...bha.a.ha

14 March 2014 at 14:43

Lori pun sempat snap.. Bagus-bagus..

14 March 2014 at 16:35

Assalamualaikum BK, alahaii lori rupanya sama nama dengan anak Eraz tu. hihii sheila singgah sambil klik tabung sini ~~~

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Design by !Aini Zakaria |All right reserved for Village Gurl ©