Friday, 18 October 2013

Oder Handsock Colouring! Unik !

Assalamulaikum

Ingat lagi tak entry pasal dituduh mencuri handsock berapa hari lepas? BK ada terbaca komen dari Si Cuty ni tentang handsock ni. Cikgu Norazimah ada tanya gak beli dekat mana. Meh BK nak promote hehe..




BK beli dekat Eyefar Muslimah Online. Murah kot. Only RM25 + free postage ! Siapa tak gila bila tengok harga yang berpatutan ni sekali dapat 1set (6 pasang). Kita boleh pilih samada warna-warni atau satu colour( kalau ada stok). Menggila bila BK dapat tahu ni. Jom beli. Tak rugi pon dermakan RM25 untuk akhirat juga kan. Jom sementara promosi masih ada ni.



Sesiapa yang berminat sila pm SINI !
Jom rebut peluang sambil tu boleh baiki diri ^_^








10 comments

18 October 2013 at 17:22

cntik dan comei... tpi sy beli kt mydin je... hehe...

18 October 2013 at 18:40

comelnya..tp, br beli 2 pasang ..hihi

18 October 2013 at 20:12

cantikkkk..

18 October 2013 at 23:13

saya klu beli online ni liat sikit . sbb suka belek depan mata ... mudah2n blh jumpa yg sama kat kedai biasa ...

19 October 2013 at 11:31

cantik pada pandangan manusia..lebih-lebih lagi cantiknya pada penglihatan Allah.. :)

19 October 2013 at 12:16

wah! kena shoping ni, thank yer ;)

21 October 2013 at 13:52

oo murah la plak.comel gak warnanya tu :)

23 October 2013 at 08:44

wahhh memg kene ni..
yaya mmg tgh cri handsock cmni yg comei..colorful cenggini..

nak cuci mate dulu..^,^

8 February 2014 at 20:39

Saya ada jual handsock jejari rose dan lace. Lawat pashminadash.blogspot.com ye.

8 February 2014 at 20:39

Saya ada jual handsock jejari rose dan lace. Lawat pashminadash.blogspot.com ye.

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Design by !Aini Zakaria |All right reserved for Village Gurl ©