Thursday, 10 October 2013

Alhamdulillah... minggu penuh senyuman =)

Assalamualaikum

Alhamdulillah.. hari isnin hari tu hati berdebar-debar macam ada barang akan sampai tempat kerja. Sekali buka pintu, ada dua bungkusan untuk BK. Waduh.. secret admire mana la bagi ni. Cewah.. ada ke orang nak bagi BK ni? Hari ini pulak, BK dapat dua barang lagi. Terkejut gak la sebab first time ada barang dari pos ' Kangaroo' kan. BK tak pernah layan dari perkhidmatan 'Kangaroo' ni. Jom tengok!


Bungkusan sebelum dibuka

Bungkusan selepas di buka

Beg dari Blog Mama

Minggu ni baru dapat handsock 6pasang, 2 helai baju (penaja dari GA), pemanggang ajaib ( MyDeal), beg Blog Mommy As Blog ( Blog Mama ). Ada kisah pulak dari pemanggang ajaib tu. Almaklum la first time melabur di MyDeal. Kalau kawan-kawan seminggu tu, abg pos laju datang sokmo kat tempat kerja mesti best kan? Hari-hari ada suprise kan? Ini lah minggu yang membuatkan BK tersenyum lebar sampai naik pipi gebu ni. Kawan-kawan pun jelez je hehehe..

p/s: banyak 'berhutang' dengan blogger tentang entry. BERUSAHA malam ni siapkan entry dan esok, lusa , tulat ke boleh publish





18 comments

10 October 2013 at 22:36

bila rezeki bertandang ... tak sia - sia join segmen kan . Tahniah !

10 October 2013 at 23:01

Wah bestnya Iman..tahniah ya..murah rezeki..cantik recycle beg warna pink tu..

10 October 2013 at 23:23

wah..meriahnya... alhamdulillah..lapang rez3ki iman... p/s: pemanggang tu sama la dgn jnama akk guna...hehe

10 October 2013 at 23:40

ptt la senyum je..kalo dpt dr yg tersayang..mau xtdo lena la iman ye..hihi

11 October 2013 at 01:44

Apakah Mydeal itu? :o

11 October 2013 at 08:25

pssst... terima kasih ye bagi tahu typing error hehehe...

banyaknya hadiah tak nak kongsi dengan mama ke ...

11 October 2013 at 09:49

wah wah wah..rezeki...

11 October 2013 at 10:28

tahniah!tahniah!..:)

11 October 2013 at 11:27

Alhamdulillah rezeki iman yang tak pernah jemu dan berputus asa..syukurlah ye..akak nak tuntut ilmu dengan iman ni..hehehe..

11 October 2013 at 14:07

Tahniah ye...seronoknya

11 October 2013 at 15:03

sernoknya dapat hadiah... tahniah...

recent post : iPhone 5C & 5S Dijual 1 November Ini

11 October 2013 at 16:31

tahniah dear ...:)

11 October 2013 at 17:09

alhamdulillah, sampai juga beg mama tu.. :)

11 October 2013 at 17:22

wow, banyaknya hadiah..tahniah!

11 October 2013 at 17:42

bestnya dapat banyak hadiah BK

11 October 2013 at 17:47

memang patut pun senyum lebar....

suka pemanggang ajaib tu. akak hari hari guna.

11 October 2013 at 17:59

Bestnyer..tahniah

11 October 2013 at 18:12

wahh tahniah BK..pasni boleh gune dgn senang hati...nk bakar daging cpt empuk tuh ;)

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Design by !Aini Zakaria |All right reserved for Village Gurl ©