Friday, 18 October 2013

Alhamdulillah.. i will be a bibik again!

Assalamualaikum

Alhamdulillah.. My Lovely SIL will be a mama untuk anak yang ke-3 Insha allah. BK pon nak kongsi kegembiraan ni dengan kawan-kawan lain jugak. BK ni ada 8 orang anak saudara untuk yang sedia ada, yang 'aman disana' ada 5 orang. Tapi ALLAH gantikkannya dengan lebih dari itu. Yeay.. BK akan jadi ' Bibik' untuk yang ke-9. Abg BK kata, sekarang anak yang no 2 tu asyik meragam je. Semua tak kena, kesian pulak SIL BK. Mungkin Baby Nayli faham kot yang dia bakal dapat adik lagi. Tak pe Baby Nayli, walau awk ada adik baru lepas ni kami semua akan bahagiakan sama rata kasih sayang ni. Abg Z lepas ni kena banyak bertolak ansur la pulak kan. Tanggungjawab sebagai anak sulung lagi bertambah la. Abg Z boleh!. BK pula yang excited sebab dah lama BK tak dapat Baby kecik lagi dalam family. Doakan semoga semua nya dilindungi. Jumaah Barakah !

Kak Nad pinjam gambar

11 comments

18 October 2013 at 11:49

wah..seronoknyee...semoga segalanya selamat~

18 October 2013 at 12:25

Laaaa...nad tu your SIL ker ☺☺

Tahniah, bakal dpt anak saudara baru.

18 October 2013 at 13:19

tahniah for ur SIL>

18 October 2013 at 13:38

Tahniak BK..bertambah lagi umat Nabi Muhammad SAW.

18 October 2013 at 13:41

bestnya...Doakan akak pulak ye BK..dah lama nak timang anak...:)

18 October 2013 at 13:52

wah.. tahniah BK... seronok jaga bdk2 ni....

18 October 2013 at 14:14

Tq tq tq for this entry :)
In shaa Allah doakan sama2 ek :)

18 October 2013 at 15:27

Alhamdulillah..jaga diri buat si ibu!! ;)

18 October 2013 at 17:26

Tahniah kepada SIL..

18 October 2013 at 18:41

hihi..bibik ye..janji seronok..

23 October 2013 at 08:54

Alhamdulillah..
rezki datang lagi..moga baik2 saje..
^_^

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Design by !Aini Zakaria |All right reserved for Village Gurl ©