Saturday, 26 October 2013

Kenapa Dengan Tangan Tu?

Assalamualaikum

" Kenapa dengan tangan tu? " Kita pun check tangan la pasal apa akak ni duk tegur. La rupa-rupanya pasal BK pakai handsock ni.Mungkin akak tu ingat BK pakai bandage kot. Tapi disebabkan BK pun tak nak malukan akak tu, BK pon cakap la tangan tak ada apa-apa demi menjaga air muka akak tu.



p/s: Ada nampak macam pakai bandage ke?

18 comments

26 October 2013 at 13:33

Yeap, mcm pakai bandage. Hihii.

26 October 2013 at 15:30

nampak macam bandage..

26 October 2013 at 16:05

hehehe tkdelah sangat. saya pun pakai handsock ni jugak. tkde org kata mcm bandage pun :p

26 October 2013 at 16:25

akak tu x biasa tgk tu...

26 October 2013 at 18:27

akk tu xbiasa tgk handsock. sangkanya bandage.

26 October 2013 at 21:40

perubahan kita..ilmu juga untuk orang lain iman..alhamdulillah :)

27 October 2013 at 22:16

ckp le tutup aurat ni kak.:P

28 October 2013 at 00:06

Nampak macam gangster je pakai benda nie..hahaha

28 October 2013 at 09:46

Come visit me.
qalishgardenblog.blogspot.com

29 October 2013 at 06:26

takla,mungkin saya dah biasa dengan hand sock ni..cuma nak tanya kat mana nak dapat yg cover smpai cmtu. lebih slamat..

29 October 2013 at 12:23

Salam daripada Zalora Malaysia,
Kami sangat meminati blog anda dan cara penulisan anda menarik perhatian kami.
Pihak Zalora Malaysia begitu berminat untuk menjalinkan kerjasama bersama pihak anda. Sila email kepada kami di zalorateam@zalora.com.my

29 October 2013 at 12:56

mungkin akak tu tak perasan kan.. :)

29 October 2013 at 22:05

yalah iman ada sikit nampak macam bandage...

30 October 2013 at 08:12

aah la iman..nampak macam bandage... handsock sy yg biase2 je..sampai pergelangan tgn tu..takde lak mcm tu.. tapi leh try ni..hehe..

30 October 2013 at 10:39

ape pun nmpak smart

30 October 2013 at 12:55

yup. kalau akak pun akak akan ingat pakai bandage, ngeeee

1 November 2013 at 00:24

Hehe.. mgkin org nmpk pelik kot...

1 November 2013 at 10:57

mungkin sedikit pelik kot !hehehe

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Design by !Aini Zakaria |All right reserved for Village Gurl ©