Tuesday, 14 May 2013

Wifi Percuma ^_^

Assalamualaikum

Ingat saja-saja la nak try connect dgn link ni sebab BK dapat tahu hari ini kerajaan negeri Selangor akan melancarkan wifi percuma seperti yang dijanjikan. Dan jika adun tempat BK menang akan dijanjikan salah satunya wifi percuma. Menteri Besar negeri Selangor, Tan Sri Khalid telah melancarkan wifi percuma dinegeri Selangor ini. Dengan rasminya BK telah merasmikan nya di rumah ini. Lepas ni BK kena potong streamx la. Menggunakan kemudahan selama 5 tahun ni dengan sebaiknya. Siapa-siapa dok luar dari Selangor mai pakat-pakat sini la dok wifi percuma sini. Tapi buat masa sekarang ini hanya beberapa tempat sahaja mempunyai wifi dan akan diiukti dengan daerah yang lain. Check samada tempat anda (selangor) ada dalam Wifi Hotspot List tak. Jika ada hanya perlu LOGIN sahaja.

Jom check tempat anda



Insha allah lepas 5 tahun pasti dapat percuma segala-segalanya


p/s: saya sudah connected anda bila lagi? Keadilan pasti terbit jua cuma lambat dan cepat je

9 comments

14 May 2013 at 20:49

Maksudnya satu selangor akan dpt wifi free? Wow !!!
Btw, nice to see your blog, i'm just started in blogging, please visit mine too. :)

insanbiasabiasa.blogspot.com

14 May 2013 at 21:02

wah, kite tak dapat lagi. bila nak dpt nie? T_T

14 May 2013 at 21:28

best kan.. lpas ni gunakan perkhidmatan yg diberi dgn berhemah... :)

14 May 2013 at 23:02

kitorang kat s'wak dah a few years dapat wifi free :D

15 May 2013 at 06:44

assalamualaikum BK...wah untungnya ada wifi free...:)

15 May 2013 at 09:48

untung la dia..kelantan msh kekal spt dulu...huhu

15 May 2013 at 12:57

utgla.....dpt wifi free

15 May 2013 at 14:52

Alhamdulillah :)

9 June 2013 at 02:52

mcm kite x dpt lgi je

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Design by !Aini Zakaria |All right reserved for Village Gurl ©