Sunday, 26 May 2013

Tips melawan nafsu

Assalamualaikum

Pagi nan indah BK nak share apa yang BK terbaca dalam Ustaz Don pnyer share tips melawan nafsu. Ramdhan yang bakal tiba (insha allah) kita akan bertemu dengan waktu itu. Pernah dengar tak waktu ramadhan syaitan semua kena ikat tapi nafsu still melekat dalam diri. 

" Beb...syaitan dah ikat alhamdulillah xd la depa hasut-hasut kita nak pi shopping"

" Aku tak caye kat ang la pasai pa ang 2 nafsu hantu shopping ang melampau"
ang ingat sikit, syaitan je dah kena ikat, nafsu ang bukan kena ikat pon"

"Damn punyer kawan  =,=  "

BK bukanlah ustazah, bukan pakar motivasi bagai cuma sebagai pencari ilmu yang sedang merangkak. Jom audit diri (cewah mcm Prof Muhaya plak), tingkat prestasi.


7 comments

26 May 2013 at 08:12

Thanks for sharing the tips.

26 May 2013 at 08:20

Nice sharing... :-)

26 May 2013 at 09:17

tips berguna. thanks kak bk :)

26 May 2013 at 15:52

Thanks for sharing.. tips tuk lawan malas ada..?

26 May 2013 at 17:37

Semoga kita sama-sama dapat berjuang melawan perasaan yang tak berapa nak elok tu..

26 May 2013 at 19:29

alhamdulilah info yang menarik :)

9 June 2013 at 02:44

kongsi ilmu yg baik

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Design by !Aini Zakaria |All right reserved for Village Gurl ©