Tuesday, 12 March 2013

Siapa sangka kan?

Assalamualaikum

klik gambar kalau sape nak kenal2

Taak nyempat-nyempat BK nak buat entri ni. Nak appricate kat Acik and the gang sebab memilih BK menjadi salah satu bloglist dia. Untuk Acik, BK dah lama letak Acik dalam bloglist BK dalam group kaki round kampung dan BK sangat-sangat membuka hati dan ikhlas meletakkannya. Sebelum ni BK hanyalah mengintai Acik je, satu hari pertemuaan yang tidak dirancang bila BK terjumpa link Acik terus BK masukkan dalm bloglist takut terlepas lagi entri2 best yang Acik buat. BK join laz minute, hanya tinggal beberapa saat je dah nak tutup dengan izinNYA sempat jugak BK join. Meh semua tengok pemenang yang lain gak ok. Syukran Acik!


Tengok ni acik



10 comments

12 March 2013 at 01:24

alhamdulilah ..terima kasih join :) blog kamu best

12 March 2013 at 11:02

tahniah BK

12 March 2013 at 12:38

alhamdulillah dan tahniahhh :)

12 March 2013 at 13:13

tahniah yer

13 March 2013 at 10:24

tahniah bk

13 March 2013 at 10:57

Tahniah ye BK!

13 March 2013 at 11:35

tahniah dari remy....

13 March 2013 at 11:37

tahniah ye..

14 March 2013 at 13:58

ek jeles ! xsempat joiinnn.. huh. nway tahniahh yee syg~ :D

8 April 2013 at 10:59

tahniah

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Design by !Aini Zakaria |All right reserved for Village Gurl ©