Sunday, 10 March 2013

Segmen Follow & Blogwalking #2 Oleh Mialiana.com


Segmen ini dibuat bagi memudahkan Mia Liana untuk follow dan blogwalking semua blog peserta segmen ini. Secara tidak langsung ianya memberi ruang dan peluang kepada blogger lain untuk turut follow, blogwalking dan berkenalan antara satu sama lain dengan lebih mesra.

Segmen ini bermula dari 7.00 pagi 9 Mac 2013 sehingga 11.59 malam 20 Mac 2013. Mia Liana berharap agar segmen ini mendapat sambutan dan semua blogger dijemput join.

Hanya 4 langkah mudah diperlukan :
  1. Follow blog Mialiana.com, Add To Circle Google+ Mia Liana dan Like Fanpage Mialiana.com
  2. Buat entri bertajuk Segmen Follow & Blogwalking #2 Oleh Mialiana.com
  3. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.
  4. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen entri ini.
Pemilihan pemenang :
  1. 10 blog akan dipilih melalui random.org
  2. Pemenang dikehendaki memberikan satu URL entri terbaik dari blog mereka untuk di review di Mialiana.com
  3. URL entri terbaik hendaklah ditinggalkan di ruangan komen entri pengumuman pemenang nanti.
tunggu apa lagi... sila klik banner di atas untuk join....

41 comments

10 March 2013 at 14:32

Hi,jom join segmen Ayna? ^^
http://teenagersareawesome.blogspot.com/2013/03/segmen-exchange-banner-and-link-by.html

10 March 2013 at 14:45

Selamat bersegmen ye BK..

P/s: Tentang komen di blog ibu tu, BK nak buat tulisan mcm yang mana satu ye?
Pasal tabber widget tu pulak cuba BK check kot ada mana2 widget yg guna jquery. Kena buang dulu baru tabber widget tu menjadi. Contohnya di blog ibu dulu ada coding yg ditambah utk ringankan blog. Dah buang baru boleh buat tabber widget. Contoh lain script scroll to top (ibu tengok ada di sudut bawah kanan blog BK). Cuba buang dulu. Kot2 itu antara penyebabnya..
Maaf ye BK ibu pun bukan mahir sangat tau, try and error je..

10 March 2013 at 16:11

good luck BK! :)

10 March 2013 at 17:42

http://www.aisyahhumaira.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html
singgah dari segmen sama. already follow here ;)

10 March 2013 at 17:46

selamat bersegemn..join jga :p

10 March 2013 at 18:04

segmen yg sama =)

http://yoya-makan.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html?m=1

10 March 2013 at 19:01

JOM JOIN SEGMEN NI
http://penaislam2u.blogspot.com/2013/03/segmen-jalan-maya-dan-tambah-followers.html

10 March 2013 at 19:32

singgah dari segmen sama..
done follow sini.. :)
jemput singgah..

http://ielaynna.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

10 March 2013 at 20:23

hai,saya dah follow sini^^
visit me too

http://dorayakino.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html#comment-form

10 March 2013 at 20:25

salam. dr segmen yang same.
selamat bersegmen ye. :)

http://pinkuntukaku.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh_9.html

10 March 2013 at 20:41

Selamat bersegmen :D
Semoga segmen sebegini dpt mengeratkan hubungan sesama blogger.

10 March 2013 at 22:04

Selamat bersegmen :) terima kasih utk cup cake ;) dah lama dapat, tapi baru buka tadi :)

11 March 2013 at 12:06

http://www.nurdzafirah.my/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

follow here~ :3

11 March 2013 at 12:56

kila follow balik ye...

11 March 2013 at 14:33

Hi kak Mv dr segmen kak mia

11 March 2013 at 21:24

dari segmen yang sama . :)

http://www.cikfie.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

11 March 2013 at 23:15

Singgah dr segmen yg sama, jalan2 sini...alredy follow here :)

http://seneoritabaharin.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

12 March 2013 at 01:04

dari segmen sama

http://official-shahirasulaiman.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

12 March 2013 at 08:16

datang singgah sini

http://ibuamirulpunyeblog.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html
done follow

12 March 2013 at 08:20

Salam ziarah :)

Jalan-jalan cari kawan....jom singgah di blog Kak Ummi sambil kita berpantun.. :)

http://mamasentimental.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

12 March 2013 at 19:33

done follo cnie. . :) dr segmen sma. . :D
gudluck. . :3

http://budaksukavanilla.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

13 March 2013 at 00:34

assalamualaikum.. saya datang dari segmen yang sama.. baru ada kesempatan nak jalan2.. ni pun dah termengah-mengah.. banyak betol rumah yang nak disinggah ^_^

http://kum-pun.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

13 March 2013 at 10:53

gud luck iman..

13 March 2013 at 14:48

thanks for coming. slm perkenalan :)

14 March 2013 at 10:45

balas kunjungan dari segmen yang sama.. ^_^

14 March 2013 at 18:22

Follow sini dan dtg berbalas kunjungan, slm knal..

http://asmarpunyablog.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

14 March 2013 at 19:45

Salam singgah dari segmen yang sama :)

http://dianaazisworld.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

16 March 2013 at 10:02

selamat bersegmen iman...kakak singgah dari segmen yang sama...

16 March 2013 at 14:51

salam..ss datang dari segmen yang sama. follow sini. :)

16 March 2013 at 17:54

Dari segmen yg sama:

http://umikasum.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

Jemput ke blog yumida

16 March 2013 at 20:57

dari segmen yg sama , done follow , follow me back keyy.
http://coretangirlblog.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

16 March 2013 at 21:06

datang sini dari segmen yg sama...

http://pening-pala.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

19 March 2013 at 13:05

hi ..azuria dari segmen yang sama..azuria dah follow #810..jom follow azuria balik :)

http://azuria-freebies.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

20 March 2013 at 17:07

Salam.... terima kasih kerana sudi join dan support Segmen Follow & Blogwalking #2 oleh Mialiana.com ini.

Senarai peserta sentiasa dikemaskini dari semasa ke semasa sehingga segmen tamat.

Selamat berblogwalking dan berkenalan dengan peserta segmen yang lain. (^_^)

20 March 2013 at 17:54

As salam,

Singgah sini dari segmen yang sama..salam kenal

http://bla-bla-blub-blub.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

20 March 2013 at 18:51

shad dtg dari segmen sama,
http://akuvsdiashadhira.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

21 March 2013 at 02:31

Singgah sini bk dari segmen y sama..done follow lama dah

22 March 2013 at 16:18

singgah d sini dr segmen yg sama...salam kenalhttp://eryati.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

8 April 2013 at 11:48

join jugaa

8 April 2013 at 11:48

join jugaa

20 April 2013 at 15:11

Assalam..
husna singgah sini..juga dari segmen yg sama..
maaflar baru ada masa dpt jejak..=)
http://husnazahidi.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Design by !Aini Zakaria |All right reserved for Village Gurl ©