Wednesday, 20 March 2013

" La Tak Sangka Ko Jodoh Aku ! "

Assalamualaikum

credit gambar :merahitujambu


Kalau kita dah tahu siapa jodoh kita, tak seeronok lah. Sebab tu ALLAH give a suprise for us. Mesti kita akan cakap " La tak sangka ko jodoh aku! " Kawan pulak akan cakap " La korang rupa-rupanya, tak percaya kitorang beb ". Ahahaha
#pengsan 

* Pertemuan itu ada, tetapi jodoh tetap kekal sebagai rahsiaNYA ('',) 

28 comments

20 March 2013 at 09:08

tahniah

20 March 2013 at 09:16

jodoh pertemuan ditangan Allah swt..

20 March 2013 at 09:27

segalanya telah ditentukan olehNya. kdg2 kita xtau pun seseorang itu jodoh buat kita :D

20 March 2013 at 09:37

alhamdulilah segalanye telah di atur baik oleh ALLAH untuk kita..

20 March 2013 at 10:01

teringin nak dapat mcm nie...
"laaaa tak sangka kau jodoh aku"
macam drama~! :D

20 March 2013 at 10:06

Huhuhu...sweet story to share.

20 March 2013 at 11:14

Bersatu dengan jodoh kita tu merupakan kejutan yang paling manis :)

20 March 2013 at 14:03

jodoh kena dicari ..

20 March 2013 at 14:17

kadang2 rasa macam nak tau sape jodoh kita :D

20 March 2013 at 14:57

allah maha mengetahuai yg terbaik utk kita..:D

20 March 2013 at 17:35

jodoh itu rahsia allah.. :)

20 March 2013 at 19:08

Allah swt itu sweet kan :)

20 March 2013 at 20:08

rahsia Allah yang sangat cantik susun aturnya iman..cuma kita mesti menggunakan landasan yang sewajarnya untuk membuat pilihan dan berfikir secara waras..

20 March 2013 at 20:26

sebab tu Allah rahsiakan jodoh kite. nak bagi kejutan. hehe.. kot jodoh kite dgn kawan rapat kite pula, ohh tak sangke :P

20 March 2013 at 21:24

tahniahh :)

20 March 2013 at 23:34

Jodoh mmg tidak d sangka :)

21 March 2013 at 03:57

mmg best klu thu si dia tu rupanya jodoh kita

21 March 2013 at 08:01

Sopho ngerthi arep di wenehi seng luweh apik

21 March 2013 at 11:09

KALAU DHJODOH TAK KEMANA KAN :)

21 March 2013 at 17:56

sweeeeeeeeeeeeeeet nye gmbr tu ! iman, xsabar nak lempar dialog tu kat bakal suami :P

Laa tak sangka ko jodoh aku :P

22 March 2013 at 01:55

salam nurul.
Jgn risau.berdoa jgn lupa.

22 March 2013 at 08:37

betul tu kalau dh jodoh tak ke mana iman..

22 March 2013 at 13:22

hehehe betul tue....akak dengan hubby cam tue...tak sangka dia jodoh akak...padahal sebelum tue kitaorang kawan jer..

22 March 2013 at 20:25

betol2... itu hikmah dirahsiakan segala apa yg tercatit di lauh mahfuz..

23 March 2013 at 23:34

betul tu..bila yng tak disangka2 tu la yang best.. :)

26 March 2013 at 16:56

apakah khabar bk?

27 March 2013 at 13:00

betul tue BK jodoh pertemuan di tangan tuhan

8 April 2013 at 10:53

itulah jodoh namanya :)

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Design by !Aini Zakaria |All right reserved for Village Gurl ©