Wednesday, 20 March 2013

Giveaway By Santai Leeza Sarawak

Assalamualaikum

Lama dah gak Kak SL tak buat GA kan? Laz BK join time yang dapat boarding pass ala2 nak fly ke US. Kawan-kawan BK tertipu bila BK dapat boarding pass betul-betul tapi apa salahnya kalau dah rezeki dapat betul- betul. Kali ni Kak SL nk buat GA, untung sape yang rajin bersoh seh soh seh kat entri Kak SL lepas. Nasib badan kalau dapat FM serta keychain dari Bumi Kenyalang kot. BK dah la batak tak penah jejak tapak kaki kat sana. Untung kalau dapat cendermata walau tak jejak. Jom pakat ramai-ramai join GA ni.


klik banner

p/s: gaya macam Kak Leeza ni baru balik bercuti je  ^_^

20 comments

20 March 2013 at 09:16

gd luck yer

20 March 2013 at 09:28

good luck!

20 March 2013 at 11:30

Semoga berjaya :)

20 March 2013 at 14:15

balas kunjungan. good luck ^^
http://www.fatindiana.com/2013/03/giveaway-by-santai-leeza-sarawak.html

20 March 2013 at 17:36

good luck BK!:)

p/s: nanti bila deno dah buka tempahan, BK boleh tempah.. hihi... dlm proses.. :)

21 March 2013 at 21:15

Good luck BK.. semoga berjaya..akak pun join segmen yang sama :)

http://dianaazisworld.blogspot.com/2013/03/giveaway-by-santai-leeza-sarawak.html

22 March 2013 at 01:56

gud luck

23 March 2013 at 20:05

tERIMA KASIH join yaaaa.....
sini boleh lihat senarai peserta...
http://www.santaileeza.com/2013/03/senarai-peserta-giveaway-by-santai.html

24 March 2013 at 09:52

singgah dari segmen same..:D

24 March 2013 at 16:06

GOOD LUCK...DATANG DARI SEGMEN YANG SAMA..
SLAM PERKENALAN...
JOM TERJAH BLOG SAYA...
http://ceritamayapersada.blogspot.com

24 March 2013 at 23:07

hi dari segmen sama :)
http://karipapkensar.blogspot.com/2013/03/giveaway-by-santai-leeza-sarawak.htm

25 March 2013 at 07:09

kunjung bls dr segmen yg sama :)

..gud lak..

25 March 2013 at 07:40

dari GA yang sama, good luck ^^ http://akusukaketawa.blogspot.com/2013/03/giveaway-by-santai-leeza-sarawak.html

25 March 2013 at 08:47

hai BK..saya dah lepak sini..huhu
gud luck ! :)

25 March 2013 at 11:40

membalas kunjungan dari segmen yg sama :) aida dah follow sini balik #872, gudluck ! ^_^

http://strawberrydancokelat.blogspot.com/2013/03/giveaway-by-santai-leeza-sarawak.html

26 March 2013 at 11:32

Salam.. datang membalas kujungan di sini dari segmen yang sama. Good Luck!
http://syazwanieafandi.blogspot.com/2013/03/giveaway-by-santai-leeza-sarawak.html

27 March 2013 at 13:00

DR Ga sama..singgah sini

28 March 2013 at 23:06

hai salam dear, jaa datang dari segmen yang sama jugak :)

http://www.jaakechik.com/2013/03/giveaway-by-santai-leeza-sarawak.html

salam perkenalan and gud luck for you dear.

31 March 2013 at 13:54

dari segmen yang sama :)

31 March 2013 at 23:04

datang sini terjah peserta GA by santai leeza sarawak :) Hope sama2 bertuah..

http://www.diarisifroggie.com/2013/03/giveaway-by-santai-leeza-sarawak.html

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Design by !Aini Zakaria |All right reserved for Village Gurl ©