Saturday, 15 February 2014

Giveaway 5K Dunia sebenar Shida

Assalammualaikum, peace upon you.
http://www.duniashida.com/2014/02/giveaway-5k-dunia-sebenar-shida.html
Dijemput semua memeriahkan lagi Giveaway 5K Dunia sebenar Shida (klik banner untuk join) dengan hadiah yang cukup banyak dan lumayan serta syarat sangat mudah. Terima kasih juga kepada para Penaja yang sudi menaja untuk giveaway kali ini dan mereka adalah :
Kategori Blogger : 
Kategori Onlineshop :

16 comments

15 February 2014 at 12:49

Assalamualaikum BK, semoga berjaya dan murah rezeki. sheila pun dah joined! heheheee ~~~

15 February 2014 at 13:04

moga bertuah ya..

15 February 2014 at 13:15

goodluck

15 February 2014 at 15:20

Tumpang lalu gak kat sini..

15 February 2014 at 16:05

Good luck iman..

17 February 2014 at 12:14

mogs berjaya ! rajin yer join segmen & ga ni

17 February 2014 at 14:30

Hi dear! :) I wish you goodluck yeah!
Lysa datang menjenguk dari GA yang sama ^^

http://celotehgadistwitter.blogspot.com/2014/02/giveaway-5k-dunia-sebenar-shida.html

17 February 2014 at 23:17

Dari segmrn yg ssma...all the best.

18 February 2014 at 11:54

Salam perkenalan saya dari Segmen yang sama datang singgah , jemputt yea . Goodluck Awak-2
-http://inlove/-wanda.blogspot.com/2014/02/big-giveaway-by-iman-zakaria-huda.html
-http://inlove/-wanda.blogspot.com/2014/02/lucky-giveaway-by-tisya-fd.html
-http://inlove/-wanda.blogspot.com/2014/02/giveaway-5k-dunia-sebenar-shida.html
-http://inlove/-wanda.blogspot.com/2014/02/superb-giveaway-by-miss-1826.html

18 February 2014 at 13:10

hai... saya dr segmen sama.. dtg singgah sini..
jemput singgah ke segmen saya pulak..

iyqa92.blogspot.com/2014/02/giveaway-5k-dunia-sebenar-shida.html

gudluck..

^_^

18 February 2014 at 14:43

Haii . Nad dtg dari ga yg same :) jemput visit !
http://mycharmingcrush.blogspot.com/2014/02/giveaway-5k-dunia-sebenar-shida.html

18 February 2014 at 18:29

hi from the same GA ^^ gdluck, visit2 back yeaa

http://marionettelifegoeslala.blogspot.com/2014/02/giveaway-5k-dunia-sebenar-shida.html

19 February 2014 at 02:14

thanks sudi join GA 5K Dunia sebenar Shida,
senarai pserta dah update blh lah semak no.pserta masing2 :)
good Luck :)



admin,
www.duniashida.com

19 February 2014 at 11:57

zafirah here :) dr GA kak shida. jmput singgah n baca entry :)

http://zafirahzarrae.blogspot.com/2014/02/specially-written-for-pregnant-mommy.html

3 March 2014 at 16:10

Hye! Blogwalking here :) Kalau tak keberatan, Jemput join Giveaway dari saya pula ye :) http://superpapaya.blogspot.com/2014/02/the-superpapaya-giveaway.html

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Design by !Aini Zakaria |All right reserved for Village Gurl ©