Saturday, 12 January 2013

Terharu nyer macam dalam jejak kasih

Assalamualaikum


Terharu dan tak terkata seperti kumbang merah di atas rumput dalam rumah Sandy spongebob. Sebenarnya hari tu dah tergerak hati nak tanya dekat sorang akk ni sebab terjumpa blog akk ni dalam blog akk ipar iman. Kot2 akk sorang ni kenal ke dengan akk iman. Pagi tadi iman bukak blog akk ni nak baca en3 n komen pasal tempoyak ikan patin, scroll sampai bawah ada jumpe komen nh.


.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
..
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.


Haiyo macam kenal je rupe2 nya akk ipar iman yang komen. Terkejut gak la ada nama yang comey kat situ. Akk yang iman maksud kan ialah Kak sue a.k.a Cik Sue a.k.a lobak. Tak sangka soalan yang iman nak tanya, Kak Sue telah mendahuluinya dari iman. Kecik je kan dunia nh iman pon mcm terkebil2 je. Ops lupe nak bagitau kawan2 semua. Nad @ MamaZN tu akk ipar tau. Dulu iman selalu baca blog Kak Nad lepas tu blaja senyap2 buat blog then ini lah hasilnya sekarang. Keciknya dunia siber ni lagi bila iman terjumpa dlm bloglist MamaZN insan bertuah ni kalau bukan Kak Fieda. Ya ampun, ya ampun kecik nya dunia siber xsangka jmpe. Rasa macam nak hug mereka2 ni


10 comments

12 January 2013 at 15:34

HAHA mcm mn leh xtau?okeh terjah kak ipar anda...

12 January 2013 at 19:40

Hehehe...xsangka kan?
Keciknye dunia alam maya ni =)

13 January 2013 at 10:12

untungnya... bila kakak ipar dan adik bersatu......

13 January 2013 at 11:22

as-salam..tu la terkejut ciksu tau..
memang tak sangka..hihi

13 January 2013 at 11:27

ciksu dok key la iman.
suami ciksu orang kuale kangsar..

iman dapat keje area perak area mana?

14 January 2013 at 20:48

wahh best la.
bole share cerita sesama.
ehehe..

dlm ramai2 blogger terjumpa akak ipar sendiri. Mean , korang serasi bersama.
ehh. suka hati je kn.
hehehe ^_^

15 January 2013 at 09:09

Memang kecik je dunia ni...kalau Allah takdirkan berjumpa Iman..

15 January 2013 at 09:24

moga terus maju jaya ye

15 January 2013 at 22:38

salam iman...maaf baru dpt dtg komen..aritu masa iman bgtau ada entry khas terus terjah dan baca tp tak sempat komen..kdg2 mmg tak sangka kan...keciknyer dunia...kak fieda aritu lagi la blogger yg kak fieda duk masuk2 blog dia rupanya jiran sebelah blok jer...mmg tak pernah jumpe sebelum ni sbb dia kerja so jrg ada rumah..lagpun blok lain2 tp berhadapan la..tgk dia share pasal cek nuffnang terkejut kak fieda tgk alamat sama jer dgn kak fieda..hihi..skrg dh 2 org yg kak fieda jumpe org satu taman dgn kak fieda ni kat blog...hihihi..

16 January 2013 at 17:46

mesti excited kn bl dpt tawu hehe.. memang kecik pusing2 mst jmp org yg bkaitan,:D

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Design by !Aini Zakaria |All right reserved for Village Gurl ©