Sunday, 27 January 2013

Segmen Tambah Follower!! ~~KasihLestariAbadi~~


Assalamualaikum

Boring pepagi ahad nh cz xdapat cuti. Kalau cuti iman nak pergi sambut maulud kat tahfiz anak buah iman, rindu dekat bebudak yang berjubah putih. Sekali tengok, berpuluh-puluh kali pndang pon xjemu tambah pulak dengar alunan ayat-ayat cinta serta qasidah..Subahanallah rasa tenang je. Ops lupe iman nak join segmen pagi ahad ni by Kisah Lestari Abadi.

Kisah Lestari Abadi unik panggilannya macam punyer berjuta2 tanda soal nak tau siapa gerangan disebalik nama tersebut. Ops iman dapat tau yang insan ini pengumpul fm serta menjual fm sama macam kakak iman la. Elok beno la kalau dame main tuko2 fm kan? Ada gak iman berkenaan kat fm yang KLA jual tau tapi, tapi, tapi tggu duluu...Jom tambah followers di sunday blue wave   ^_^

klik banner

ni je yang mampu






15 comments

27 January 2013 at 11:04

selamat bersegmen iman... ^_^

27 January 2013 at 17:59

salam iman
Selamat bersegment..
Nak tanya fm tu apa? Hehehehehe

Nak alamat ta..
Alamak nape erk? Hehehe..
tiranaaduka@gmail.com.
Hehehe

27 January 2013 at 21:24

nak join tapi domain problem.. sabar je la.. hihi

eh, nak nama ngn alamat? utk ape ye Iman? Hee.. bawah nie detail kite

Nur Atikah Binti Abdul Rahim
A 6 40, Kediaman Siswa Jaya,
Jalan Desa Rejang 4,53300 Kuala Lumpur

27 January 2013 at 22:15

Slmt bersegmen. Akak dah Email address.. Apalah yg dihantar. Kad jemputan ke?

28 January 2013 at 12:19

selagi apa yang iman join tu baik..akk sokong ea adik..segalanya kerana Allah..

28 January 2013 at 16:53

assalamualaikum :)

datang dari segmen yang sama.
done follow # 649

http://kekapasberceloteh.blogspot.com/2013/01/segmen-tambah-follower-kasihlestariabadi.html

28 January 2013 at 18:46

gd luck ye, tlg bgi email address tuk KA bg details yek dear

29 January 2013 at 16:39

Gud luck iman

29 January 2013 at 16:40

Gud luck iman

29 January 2013 at 22:04

Selamat bersegmen ye iman...

30 January 2013 at 09:06

good luck

30 January 2013 at 09:26

morning iman :D

selamat bersegmen :D
jom blogwalking..hihi

31 January 2013 at 15:59

singgah+follow dr segmen yg sama :)

http://tomatobey.blogspot.com/2013/01/segmen-tambah-follower-kasihlestariabadi.html

31 January 2013 at 16:00

hai..already follow your blog :-)

if sudi jemput la dtg ke blog n follow me too :-)

http://ezajaafar.blogspot.com/2013/01/segmen-tambah-follower-kasihlestariabadi.html

7 February 2013 at 08:53

wah rajin join segmen ya..sha pun hehe..boring2 xtau nak buat apa join la kan :)

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Design by !Aini Zakaria |All right reserved for Village Gurl ©