Sunday, 6 January 2013

Segmen : Saya Blogger Negeri .......

Assalamualaikum

Jom join segmen yang tak ada tarikh tutup. Ini baru bez xd la rushing2 nak kejo due date kan? Kalau yang ada due date iman cnfrm lemah cikit, bukan pe iman kadang-kadang jarang nak on9 sebab iman ada komitmen lain (ehem..ehem). Ok jom join Si Budak Tenit


Iman asal dari negeri
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.


Kejo yop kejo ler


Apa yang menarik dekat Perak?

  1. Lalu lintas kat sini smooth je
  2. Ada menara condong kebetulan kite dok T.i je
  3. Banyak tempat-tempat bersejarah
  4. Makanan jangan cakap la sodap2 belako
  5. Rakyat ramah tamah pulop lagi2 budak kampung macam aku
  6. Raja dan Pemaisuri kiteorang mesra rakyat
  7. Menteri besar ktorg pon asal orang Pangkor mali
  8. Ada raja buah kat sini..doyan
  9. Tempoyak gile kuasa dekat sini.
  10. Paling pentinggggg.......sebab iman ada so korang kena pergi Perak gak

Tapi stay dekat selangor. So saje nak confius kan Si Fiz nak suh dia pilih selangor ke kejo yop kejo ekeh..keh



Motif letak sayangi selangor sgbai tanda appreciate iman

Apa yang best dekat Selangor?

  1. Jangan cakapla banyak beno tempat menarik
  2. Masjid selangor paling chantek debom
  3. Rakyat tersangat baek bebeno
  4. Makanan pulop...umuuuahhhh mama mia
  5. Lalu lintas bz banyak cz beselah banyak beno tempat menarik.
  6. Selebihnya banyak rezeki dan lubuk emas untuk pengganggur dtg sini.






77 comments

6 January 2013 at 18:41

All the best!Jom join giveaway nie plak^_^

6 January 2013 at 18:41

All the best!Jom join giveaway nie plak^_^
http://miseyz.blogspot.com/2013/01/1st-giveaway-from-mailey-jayley.html

6 January 2013 at 19:36

wah.....lepas ni bnykla info negeri2 akn kita akn dpt melalui segmen ni

6 January 2013 at 20:47

yeay! kita blogger perak! :D

http://duniacontengansaya.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri-by-fizgraphic.html

6 January 2013 at 21:35

yeah...bez da bezz

kite perak kat teluk intan jugak tao

http://kisahsinenot22.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri.html

mai la jejalan sini gak yer :)

6 January 2013 at 21:38

salam
Huhuhu
Menarik.
Gud luck

7 January 2013 at 01:21

saya terbang dr selangor

http://musyirahariys.blogspot.com/2013/01/saya-blogger-dari-negeri.html

7 January 2013 at 01:41

Selamat bersegmen..org Perak rupanya

7 January 2013 at 07:52

gud luck... tak berkesempatan nak berGA lately ni... nak tulis entri pun curi2 masa =)

7 January 2013 at 09:45

ate, mike dr perak..follow sini dah :)

7 January 2013 at 09:59

org perok best2...very de friendly...paling best lepak kuala kangsar....

7 January 2013 at 11:39

yaya dari perak .

http://sweetsouryaya.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

7 January 2013 at 13:25

selamat bersegmen

7 January 2013 at 16:04

perak lagi best..tau..heheh
jom singgah blog akak..:)

7 January 2013 at 16:20

rajinnyer selamat bersegmen ye

7 January 2013 at 16:35

dari segmen same jgak
foolow kayy
http://misszerocinta.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri.html

7 January 2013 at 16:42

dari segmen sama. follow dari kL. follow back eh http://milikhusnahumairah.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri.html

jujur itu wajib ada pd bloggers, baru boleh jadi bloggers hebat dan dihormati. ingat k ;) salam ukhuwah.

penuh hijau :D segar mata teman. hehehe

7 January 2013 at 18:19

dari segmen sama, singgah n follow :) catberrymilk.blogspot.com

7 January 2013 at 18:35

dah follow sini..
dari segmen sama..
http://gadistehoaislimau.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

7 January 2013 at 23:15

yana blogger perlis join segmen nieyh jgk
http://cyanxkamo.blogspot.com/2013/01/segmen-nak-masuk-dalam-bloglist-ain.html

7 January 2013 at 23:19

rmainya blogger dri perak..haha..xsmpt nk join lagi..

8 January 2013 at 00:14

tak sampai lima minit... dah ke dua negeri..haha...

8 January 2013 at 00:19

Hai . Singgah sini dari segmen yang sama ! Nice Blog :)

http://gadiskecik.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

8 January 2013 at 01:19

Balas kunjugan dr segmen yg sama. Dah follow sini kembali.. :)

http://engkumuzahadin.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

8 January 2013 at 04:24

pin poooooon pin pooooooon... orang kedah nak tumpang lalu... :)

8 January 2013 at 08:50

bloger putrajaya dah mari n lepak cni yop!! hahah

http://lurvenuqmans.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

8 January 2013 at 09:21

hai nie oghang kedah mai follow balik, slm kenal..
http://asmarpunyablog.blogspot.com

8 January 2013 at 10:04

Disebabkan blog enko bewarna hijau, maka aku folo laa..

HAHAHA.. saya suke blog awak . sejuk mata memandangnye.

8 January 2013 at 10:15

salam kunjugan dari blogger perak.. :)

kalau sudi singgah sini jap ye.. :)
http://hanyadihatiku.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri.html

8 January 2013 at 15:33

selamat bersegmen iman..

8 January 2013 at 21:13

orang perlis mai terjah blog kamu salam kenal dari saya :D

http://khalilah95.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

8 January 2013 at 21:24

org kedah balas kunjungan XD

8 January 2013 at 22:35

singgah n follow back dari Labuan., ^^

8 January 2013 at 22:44

singgah berkunjung balas..org perak jg eh...keja kat selangor..pcl pn menetap di Slngr

8 January 2013 at 22:46

balas kunjungan, done follow balik...;)

8 January 2013 at 22:51

best... salam balas..

8 January 2013 at 22:51

dtg bls kunjungan.. ^_^

8 January 2013 at 23:11

Salam perkenalan, dr segment yg same.... sy sudah follow anda, mai jemput follow blog saya...

http://cikecute.blogspot.com/2013/01/segment-saya-blogger-dari-negeri.html

8 January 2013 at 23:35

570 melapor diri
http://marzadalia.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

9 January 2013 at 00:00

salam..dr segmen sama.balas kunjungan..:)

9 January 2013 at 08:52

salam..dari segmen sama..SA membalas kunjungan..

9 January 2013 at 10:30

Jaln dari Terengganu. Teringin nak pergi Zoo Taiping. Done follow.
http://adikbintang.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri.html

9 January 2013 at 11:07

selamat bersegmen dik :D

suami ciksu orang kuale kangsor ;D

9 January 2013 at 12:22

salam alaik :) bw here :) dri segmen yg same ^_^

9 January 2013 at 16:10

DARI SEGMENT YG SAME...SELAMAT BERKENALAN..=)

http://wwwfarisya.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri.html

9 January 2013 at 16:20

yeah!! kita serupa, cyda pun org perak yg duduk mencari rezeki dkt kl :D

9 January 2013 at 18:39

salam singgah..done follow u back. have a nice day :)

9 January 2013 at 18:54

Assalamualaikum dan salam sejahtera.. ^_^. selamat berkenalan kepada yang baru mengenali diri saya. Saya blogger dari terengganu tetapi sekarang menetap di melaka. jemput singgah ke rumah saya yang tak sebeberapa ini.

http://www.lokmanramli.my/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri-terengganu.html

9 January 2013 at 20:23

from TAIPING with LOVE :)

follow sini . :)

9 January 2013 at 23:33

muja tak pernah gi perak,, hehe,, dari kelantan,, tq for visiting my blog :D

10 January 2013 at 01:00

Terima kasih Iman, kerana sudi bertandang ke blog saya..selamat berkenalan

10 January 2013 at 01:02

naik kapal selam dtg sini. hihi.
bls kunjungan. happy blogging.

http://pinkuntukaku.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

10 January 2013 at 02:47

salam kenal! deno dtg dari segmen yg sama! :)

http://dayangdeno.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

10 January 2013 at 09:00

salam .. hye .. dari segmen yang saman[sabahan]

10 January 2013 at 19:01

Balas kunjungan..hi ore perak
http://indahsutera0605.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

10 January 2013 at 19:01

Balas kunjungan..hi ore perak
http://indahsutera0605.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

11 January 2013 at 01:28

Dari Ngeri sembilan datang ke Perak , Harap Perak sudi datang ke Ngeri sembilan . XD .

http://nurhidayah-azami.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri.html

11 January 2013 at 14:03

salam ziarah dari segmen yg sama, blogger negeri Kedah
cantiknya blog dia..:)
kak ina pernah gi Perak bulan lepas..seronok gi sana..

11 January 2013 at 16:15

singgah sini dri segmen yg sama , nice blog :D

http://smileandsmile123bye.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

salam perkenalan :D

12 January 2013 at 10:33

salam..dr pantai timur

dr segmen yang same..
dah follow..follow balik ya

http://kakikerja.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

12 January 2013 at 19:02

Hai !jom join ga gempak ni!

http://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2013/01/pre-birthday-giveaway.html

http://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2012/12/kawaii-giveaway-by-mimie-isha.html

13 January 2013 at 13:25

Singgah dari segmen y sama ^^
dri Kelantan ^^ btw done follow awk!
Jemput singgah sini gak yer ;)

http://aichrah.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

13 January 2013 at 17:36

kelantan...

http://eediaziz.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri.html

14 January 2013 at 21:26

salam perkenalan. datang singgah sini kembali =)

16 January 2013 at 11:06

Assalammualaiku mm .

Hai :] DARI SEGMEN YANG SAMA ..

BTW , THANX FOLLOW , DONE FOLLOW HERE :]

http://tiefiqs34.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri.html

16 January 2013 at 14:53

iman

jemput singgah blog ciksu

http://lobaksusue.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri.html

dari kedah :D

17 January 2013 at 13:14

tempoyak sket...:P

17 January 2013 at 13:15

folow2.. :)

18 January 2013 at 09:50

kunjungan balas di pagi jumaat...
salam BW.... nice blog, akak dah follow...

18 January 2013 at 14:11

blogger melaka dtg melawat ^^

http://www.nazlyizan.my/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

19 January 2013 at 12:47

hi ! i'm blogger from kluang, JOHOR . feel free to visit me back . :)

http://bungajauh.blogspot.com/

done following here ! salam perkenalan ^^

19 January 2013 at 22:52

dari segmen yang sama dan dari negeri yang sama ! done follow . jemput singgah dan follow blog saya ---> http://duniahatisaya.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html . salam perkenalan :)

20 January 2013 at 07:54

hi.. yeen dari segmen yg sama
jom terjah ke nogori plk hik2
http://treasurelicious.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

20 January 2013 at 12:08

hai...dtg dari segmen sama...selamat berkenalan ye..^__^

http://cikque90.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri.html

7 February 2013 at 15:54

Dah lama follow blog ni :)

Salam tuan blog :D Blogger Kelantan dtg singgah sini. Saya dari segmen yang sama. Jika ada masa, meh singgah blog saya hihi. Happy blogging! ^^


http://www.amalinalee.my/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

13 February 2013 at 15:03

dari segmen yang sama . :)

http://www.cikfie.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

14 February 2013 at 20:47

salam singgah....salam muhibbah dan salam kenal....

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Design by !Aini Zakaria |All right reserved for Village Gurl ©