Thursday, 24 January 2013

SEGMEN JIAKREATIFELT 3 in 1:Apakah?

Assalamualaikum

Sebelum nak buke pose iman nak join segmen Kak Najiah ni. Meh la kenal2 dengan sahabat baru dalam segmen ini.


klik banner untuk join


1) Iman dah lama follower Kak Najiah

2) Done like dah lama..buktinya --->


buktinya terang jelas dan nyara

3) Followers iman hanya secubit ni je dan iman xd fanpage coz iman xpandai buat tapi iman pandai like.


4) Iman dapat tau dari Kak Najiah sendiri dari fanpage dia. Korang yang nak join kena baca betoi2 tau. 


P/s: selamat berbuke pose sape yang pose hari ni ^_^


14 comments

24 January 2013 at 19:47

selamat berbuka iman..

24 January 2013 at 20:13

good luck
salam maulidul rasul

24 January 2013 at 20:44

gdluck :) salam maulidul rasul :)

24 January 2013 at 21:02

salam Maulidur Rasul iman :)

25 January 2013 at 09:18

salam maulidur rasul iman..

25 January 2013 at 09:52

terima kasih sebab sudi joined.:) dah lm follow.slm kenal,dear

25 January 2013 at 10:53

Selamat bersegmen...

26 January 2013 at 07:09

Hey ,dari segmen yg sma . datng follow awak hope follow balik kayy
http://dayahdanish.blogspot.com/2013/01/segmen-jiakreatifelt-3-in-1apakah.html

28 January 2013 at 18:48

ramai tu follower , tahniah

28 January 2013 at 20:21

dtg singgah sini dr segmen yg sama..dh follow.. :D
jemput singgah.. :)
http://izatie91.blogspot.com/2013/01/segmen-jiakreatifelt-3-in-1apakah.html

30 January 2013 at 20:22

dari segmen yang sama . dah follow awak . follow blog saya kalau sudi ye :)

http://www.cikfie.com/2013/01/segmen-3-in-1apakah.html

2 February 2013 at 12:23

dari segmen yang sama . :)

http://zaidatulaznishamsuddin.blogspot.com/2013/01/segmen-jiakreatifelt-3-in-1apakah.html

3 February 2013 at 23:00

dari segmen yg sama.. meh lake blog sy plak >.<
http://dyshasahhir.blogspot.com/2013/01/segmen-jiakreatifelt-3-in-1apakah.html

7 February 2013 at 08:55

gud luck dear hehe

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Design by !Aini Zakaria |All right reserved for Village Gurl ©