Thursday, 31 January 2013

PCL , tolong review blog saya (URL blog anda)

Assalamualaikum

Sambil tunggu nak balik koje, iman nk menempek kat PCL nh ha pasai merayu nak d review. PCL kata xpayah buat en3 so iman nak buat mukadimah je.Iman dah lama follow pak cik ni tapi jadi silent readers je. Laz2 iman tertarik dengan promote pak cik pasal pantai halus tu. Iman ni dah le excited dengan pantai kalau balik umah je mesti nak g Manjung atau Lumut.


klik banner---> comey la isteri PCL



11 comments

31 January 2013 at 13:20

lama tak mandi laut la :)

31 January 2013 at 13:21

selamat direview iman... ^_^

31 January 2013 at 14:29

gud luck iman..akk pun da join jugak

31 January 2013 at 15:22

sama2 kita nanti kan apa yg direview nanti ;)

31 January 2013 at 15:38

dh draft tp xpublish lg..haha

31 January 2013 at 15:58

gud luck iman..untung gak kalo ade yg review kan

31 January 2013 at 16:18

good luck iman...

31 January 2013 at 22:46

salam..hi iman,terima kasih la walau jd silent reader sblm nih ...sy sgt hargai.

3 February 2013 at 19:14

wau setiap entri byk komennya ekk..best la..ape petuanya nie ekk :)

7 February 2013 at 08:51

slmt bsgmen ya iman :)

14 March 2013 at 08:36

pcl datang lg entri nih nk skodeng...by today 11am hopefully blh publish review.....tungguuu !

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Design by !Aini Zakaria |All right reserved for Village Gurl ©