Wednesday, 2 January 2013

Segment : King Follow Back by Amercorner

Assalamualaikum

Malu-malu nak join segmen by AC la cz nh kali kedua beliau menginvite dlm cbox iman. So rasa mcm xselesa bila org dah ajak kita xbagi respon kan? Maka kali ni iman nak memeriahkan lagi segmen beliau. Tipulah sape tak kenal AC kan? Ramai dah kot yang join segmen ini cuma iman je yang lambat nak bagi respon. Jom ..




nh je la yang mampu..tapi iman appreciate



p/s: tuah ayam nampak di kaki, tuah manusia sape tau dok?

26 comments

2 January 2013 at 15:02

good luck :)

3 January 2013 at 03:29

Good luck!

3 January 2013 at 23:49

assalamualaikum ! saya follow anda from segment yg sama . :D
http://hasieb-affa.blogspot.com/2012/12/segment-king-follow-back-by-amercorner.html

4 January 2013 at 13:05

selamat bersegmen segmin iman he..he..

4 January 2013 at 13:10

Dah follow :D
Dari segmen sama :D
Follow ini :D
http://peachyrism.blogspot.com/2012/12/segment-king-follow-back-by-amercorner.html

4 January 2013 at 18:18

Assalamualaikum :D

Datang dari segmen yg sama. Done follow you. Dont forget to follow me back.
http://bebeh-ocha.blogspot.com/2012/12/segment-king-follow-back-by-amercorner.html

Jom join sama (!)
1.http://bebeh-ocha.blogspot.com/2012/12/contest-top-referer-get-rm100-topup.html
2.http://bebeh-ocha.blogspot.com/2012/12/ada-apa-dengan-blog-mksyahircom.html
3.http://bebeh-ocha.blogspot.com/2012/12/giveaway-akhir-tahun-2012-awal-tahun.html
4.http://bebeh-ocha.blogspot.com/2012/12/giveaway-shes-cantik-online-shop.html

5 January 2013 at 03:39

Salam, saya dtg dari segmen yg sama. Done Follow, BW ,& Komen entry awak ni :) Follow me back & komen di entry segmen yg sama ye. thnxx XD

>>> http://aderakukeysah.blogspot.com/2012/12/segment-king-follow-back-by-amercorner.html

5 January 2013 at 06:39

selamat bersegmen.

5 January 2013 at 07:21

follow sini :)

http://www.geeazielove4eva.my/2012/12/segment-king-follow-back-by-amercorner.html

5 January 2013 at 12:22

http://www.santaileeza.com/2012/12/egment-king-follow-back-by-amercorner.html

im done!!

5 January 2013 at 13:21

finally dia join jugak :D

terima kasih Iman :D


terima kasih sudi join segment amer ni.

ingat follow balek tau orang yang follow kamu.
follow semua peserta segment ni kalau anda King Follow Back. :D

anyway senarai peserta sudah keluar. mari blogwalking dan follow
http://www.amercorner.com/2012/12/senarai-peserta-segment-king-follow-back.html


Good Luck . Terima kasih kerana sudi join dan support amer punya segment. Semoga allah swt membalas budi baik tuan blogger. :D

follower semasa join
520

5 January 2013 at 15:34

salam perkenalan^^
dtg dari segmen yg sama..
done follow ur cute blog!

jmput2 la dtg ye ;)
http://nut9236.blogspot.com/2012/12/segment-king-follow-back-by-amercorner.html

hepy blogging...

5 January 2013 at 19:42

done follow u . follow blog saya pulak ye . hehehe :)

http://www.cikfie.com/2012/12/segment-king-follow-back-by-amercorner.html

5 January 2013 at 21:59

Follower yang ke 533 :D

Salam tuan blog, saya dari segmen yang sama :) Cantik blog, dah follow sini. Happy blogging!

Me here : http://www.amalinalee.my/2012/12/segment-king-follow-back-by-amercorner.html

5 January 2013 at 22:41

I folo... 534 :)

http://www.nurulakmal-enigma.blogspot.co.uk/2012/12/segment-king-follow-back-by-amercorner.html#comment-form

5 January 2013 at 23:37

Assalamualaikum saya datang dari segmen yang sama.Dah follow sini dan Selamat bersegmen :D

http://anisahnurulanis.blogspot.com/2012/12/segment-king-follow-back-by-amercorner.html

6 January 2013 at 01:55

bls kunjungan anda :)

6 January 2013 at 07:07

Salam Pagi dan membalas kunjungan ;)
Myun datang dari segmen sama...

http://www.myun-lifestory.my/2012/12/segment-king-follow-back-by-amercorner.html

selamat bersegmen yerr :D

6 January 2013 at 11:57

Leeza here. Salam Perkenalan.... terjah dr segmen yg sama.

http://www.santaileeza.com/2012/12/egment-king-follow-back-by-amercorner.html

im done!!

6 January 2013 at 14:40

Hey, dari segmen yang sama (: Done follow you
http://amaliaahusna.blogspot.com/2012/12/segment-king-follow-back-by-amercorner.html

6 January 2013 at 18:25

done follow :)

http://cahaykelip.blogspot.com/2012/12/segment-king-follow-back-by-amercorner.html

6 January 2013 at 18:52

dr segmen sama. :) follow cnie blik. . :D

6 January 2013 at 20:25

Assalamualaikum, dari segmen yang sama.. Good Luck!

nuratiqahnajihah.blogspot.com/2012/12/segment-king-follow-back-by-amercorner.html

done follow awak : 542 :)

6 January 2013 at 21:54

done follow back ! ^^

http://jueliana-koreanworld.blogspot.com/2013/01/segment-king-follow-back-by-amercorner.html

7 January 2013 at 10:20

salam!
join jugak segmen ni.
dah follow blog ni jangan lupe support blog sy balik okay :)

http://aimamazlanafna.blogspot.com/2012/12/segment-king-follow-back-by-amercorner.html

8 January 2013 at 01:41

Anyong awak dari segmen yang sama..jom follow saya..terima kasih awak..(^_^)DKDE


http://eymasushoppe.blogspot.com/2012/12/king-follow-back-by-amercorner.html

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Design by !Aini Zakaria |All right reserved for Village Gurl ©