Thursday, 5 July 2012

Sharing Moment

Assalamualaikum

Berita baik untuk sahabat2 saya..

Saya dijemput ke program anjuran Nisa` Shah Alam

Tapi 1 je masalahnya..

Saya tak ada kawan yang nak pergi ngan saya dari bangi ni. Sape2 nak ikut jom la contact saya tau

Malam ada Abby Abadi nak share story mory dengan followers Nisa`

Ini aktiviti malam pulop



Ini aktiviti pagi



P/s: nak lebih inform SILA KLIK SINI




3 comments

6 July 2012 at 11:40

pergi jgn tak pergi... =)
untungla... kak abby nak kongsi cerita tu..

7 July 2012 at 00:41

Kenalah cr org Bangi. Saya jauh. Kalau dekat boleh juga kawan kan.

7 July 2012 at 11:26

akhi khairul...insyallah nak g tapi yg mlm 2 xg kot cz keje balik kul11 cume yg siang je g

ummi iman>2 la sai kak tapi xd smua bz dgn hal msg2 sedih saya

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Design by !Aini Zakaria |All right reserved for Village Gurl ©