Friday, 27 July 2012

Bertandang Lagi

Assalamualaikum

ALLAHUAKBAR..ALLAHUAKBAR!!

Terjaga iman dari lena sekejap bila dengar panggilanNYA

Ya Allah hati rasa mcm nak sambung balik tido tapi tetibe hati baik iman nh

bagi signal suh solat cepat

takut2 allah tarik nyawa dalam sesaat kita terlena.

Dalam solat tetiba hati sayu & sedih teringat kt mak iman

If mak ada kat cni iman nak mak dok diam2

xmo buat keje umah, xmo membebel, xmo menjahit

xmo masak n smua xmo. iman nak mak baring sebelah iman

temankan iman dalam lena. Iman rindukan pelukan, ciuman

kasih sayang dri mak. Walau esok iman jumpe mak,

iman takut Allah mengubah perancangan kita.


Mak mungkin iman xingat cmne iman waktu mak lahirkan iman

tapi iman dapat merasa kesakitan dan kegembiraan 2.

Mesti lepas mak lahirkan iman, mak tersenyum ngn ayah, dukung iman,

main geletek2 ngn iman. Tapi saat yg paling bez ag mesti ayah iqomah

kat telinga iman kan? Bila iman nak rasa mcm dulu? Ala mcm

waktu mak dukung iman 2? Mak lembut x tangan iman time 2? hehehe.....



Pe la iman nh mcm budak2 sedar la awk 2 dh tua heheh..

Mak sok iman balik iman nak tunjuk post blog nh kat mak.

Mak terharu x??? Bertuahkan anak mak yg sorang nh.

Ada nota cinta tok mak nh

p/s: Iman percaya pada pandangan cinta pertama kerana pandangan cinta pertama iman

ialah MAK sewaktu iman dilahirkan didunia nh




3 comments

27 July 2012 at 14:11

Rindu mak ya... setiap anak dan mak adalah anugerah terindah dr Allah. Rugi mrk yg tiada perasaan mcm tu kan? Mesti comel je iman masa kecil :)

27 July 2012 at 14:14

hehe..comey???xd pon tapi iman pantang lau kwn2 tarik scarft iman.dulu iman la budak pertama kai scarft g skol

28 July 2012 at 06:40

ibuuuuuu engkaulah ratu hatiku...

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Design by !Aini Zakaria |All right reserved for Village Gurl ©