Sunday, 22 July 2012

Sape boleh tolong?

Assalamualaikum

Kerisauan melanda pada iman

Tak tahu ngpe bile iman nk bukak blog iman jadik gini




kawan iman kata kena virus blog iman

sape2 ley solve kan prob iman x??

pleazzzzz

8 comments

22 July 2012 at 14:32

Ya ke ada virus. Akak buka di iPad ok.
Cuba application ni.. Mungkin ada link yg ada virus dalamnya. Harap membantu
http://onlinelinkscan.com/

22 July 2012 at 15:23

akk saya dh scan dy kata ok je..cmne ek kak.sy bukak kt lappy

22 July 2012 at 16:53

sy pon xpasti...

selamat berpuasa...

24 July 2012 at 10:38

Dah ok ke mslh ni? Akak buka ok je.

salam ukhwah dari teratak siFaqir ilmu (^___^) follow kamu di 204~

salam ramadhan ye (^___^)

26 July 2012 at 03:28

:) Remove application or widget yang dari www.greetvalley.com .. pastu, blog akan ok.. :)

26 July 2012 at 13:41

dah oke ke buka blog.....?????

26 July 2012 at 15:26

Macam ni dik.. :) Adik tengok blog adik, yang bawah sekali.. ade satu widget bergerak2, yang atas lagu tu.. widget tu tulis macam ni, "kapal yang dilambung..." yang tu.. remove yang tu.. :D

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Design by !Aini Zakaria |All right reserved for Village Gurl ©