Saturday, 14 July 2012

Contest 6 in 1 by Nurul Fara @ Rara Chruppy

Assalamualaikum

Nengok tajuk pon macam dh kecut 

conform Fara nak wat segmen gempak (eceh2 saja je)

Terima kasih kat Fara cz invite iman

tapi iman dah mnx maaf kat fara cz semlm xdapat nak join ag

Besela dalam kesedihan lagi tapi

hari ni iman dah xsedih cz iman

masih ada ALLAH, mak ayah, family iman,

kengkawan dan smua orang yang iman syg support iman

(membebel pulop iman nh)



JOM mula join 


(comey la banner fara)




Nak citer ckit pasal Blog Fara

Blog fara meme osem sangat2. Xpenah iman tgk blog yang ada

list smau contest n GA dri smua blogger

Tapi bila sape2 geledah blog fara cnfrm jumpe. Iman jadik tamak

plak nak join smua segmen, contest n GA dari blogger2

Nak tahu ag SILA KLIK SINI 

2 comments

14 July 2012 at 11:52

Good luck :)

18 July 2012 at 08:58

lame x jenguk sini :)

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Design by !Aini Zakaria |All right reserved for Village Gurl ©